Now Reading
STAND TOGETHER for VIVART!

STAND TOGETHER for VIVART!

Craciunul inseamna bucuria de a darui speranta si primirea bucuriei ca ai putut face viata mai frumoasa celor din jurul tau. Pentru ca vrem sa impartasim acest sentiment minunat cu voi, cei care stiti sa apreciati muzica buna, Star Gossip in colaborare cu Endless Events, Ora de Timis if Rotar Art, organizeaza cel de-al doilea eveniment marca STAND TOGETHER, dupa ce primul eveniment de acest gen, ce a avut loc in luna septembrie 2011 s-a bucurat de un succes urias si l-a ajutat pe Alex, un baietel ce sufera de sindromul Down si leucemie, din Timisoara.

De data aceasta, deoarece arta este unul dintre beneficiile de care tinerii cu nevoi educationale specifice au posibilitatea sa se bucure, STAND TOGETHER for Vivart si-a propus sa vina in ajutorul acestora prin fondurile ce se vor strange in urma acestui eveniment. VIVART- Centrul de artterapie si psihologie este o asociatie non-profit care ofera  servicii de art-terapie si psihologie, activitati educativ-creative ?i activit??i de formare profesional? destinate dezvolt?rii bio-psiho-sociale a beneficiarilor.

Abordarile prin intermediul carora  serviciile de art-terapie si psihologie sunt oferite beneficiarilor si care stau la baza recuperarii, au urmatoarele valori :valoarea de investigare psihologica si arta,  ca mijloc de reinsertie sociala, comunicare si reconstructie a Eu-lui, dandu-i o  certa valoare terapeutica.

Concertul caritabil ce include nume precum Malenna, Cayla, Fely Donose, Silviu Pasca, Anastasia Sandu if Calin Lupu, va avea loc pe data de 17 decembrie 2011, in club No Name din Timisoara cu incepere la ora 22:30.

Nu am uitat de spiritul Craciunului, astfel ca artistii vor canta piese proprii, coveruri indragite si arhi cunoscute, dar si colinde. Iar in premiera in Romania evenimentul va fi transmis live online.

Vino si tu pentru a te pregati de Craciun asa cum se cuvine, in simfonia sentimentului utilitatii pentru cei din jur!

Parteneri – Kiss Fm, Analog TV, Ora De Timis, Matusciac, Nikolas Studio, DC Print, Teatrul National Timisoara, Complex ART si NO NAME.

Pretul biletului este de 10 RON.

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/171548292942735/

See Also

0754 912 957

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top