Now Reading
Cleopatra Stratan – Lansare album “Melodii pentru copii”

Cleopatra Stratan – Lansare album “Melodii pentru copii”

Cleopatra Stratan, cea care nu cu mult timp in urma il astepta melancolica pe Ghita, acum va asteapta de ziua copilului, vineri, 1 iunie 2012, de la ora 19:00, la Sala Palatului, pentru lansarea celui mai nou album, intitulat “Melodii pentru copii".

De 1 iunie, Cleopatra promite un spectacol desprins din lumea basmelor, a copilariei, a inocentei, a jocului si  nu in ultimul rand, al muzicii. Micuta artista se va bucura sa aiba cat mai multi oaspeti care sa cante alaturi de ea melodiile fredonate cu drag, dar si sa ii incate cu noile sale piese. Toate intr-un decor minunat, vesel si colorat!

Mai mult decat atat, la sfarsitul concertului Cleopatra va extrage castigatorul unui sejur pentru 2 persoane la Disneyland Paris care o va insoti pe artista si pe restul familiei Stratan pe taramul magic Disney, la inceputul lunii iulie.

In tragerea la sorti intra toti cei care au cumparat un bilet la concert si sunt prezenti la Sala Palatului in seara spectacolului. Mai multe detalii despre concurs aflati pe site-ul partenerului Alltur – www.alltur.ro.

See Also

Cleopatra Stratan a reusit sa intre de sase ori in Cartea Recordurilor si se mandreste cu propriul sau album lansat la varsta de doar trei ani, un hit care a stat pe primul loc timp de sase saptamani in topurile nationale, dar si cu trei premii MTV primite la o varsta atat de frageda. Un alt element important reprezinta si concertul sustinut la Sala Palatului, timp de doua ore, in fata unei sali pline pana la refuz. Cleopatra a primit, pentru vanzari record, doua discuri de aur si trei discuri de diamant, trofeu acordat in premiera in Romania.
Biletele pentru concertul Cleopatra Stratan de la Sala Palatului din 01 iunie 2012 se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, libraria Mihai Eminescu si online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro.  Acestea variaza in functie de categorii: Categoria 1: 120 lei, Categoria 2 100 lei, Categoria 3: 70 lei si Categoria 4: 30 lei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top