Now Reading
Star Gossip Special : Lady Gaga la Bucuresti

Star Gossip Special : Lady Gaga la Bucuresti

Asa cum s-a anuntat deja de ceva timp, concertul Lady Gaga in Romania este o certitudine! Lady Gaga va deschide sezonul marilor concerte de pe Arena Nationala in cadrul unui spectacol grandios ce va avea loc pe 16 august, fiind organizat de Emagic si sustinut de Volksbank.

Concertul Lady Gaga este inclus in turneul mondial The Born This Way Ball, ce a debutat pe 27 aprilie in Coreea de Sud.Pe pamant romanesc, Lady Gaga va fi insotita de trupa The Darkness, reunita recent, cunoscuta pentru hit-ul „I Believe In A Thing Called Love”, si de Lady Starlight.
The Born This Way Ball, cel de-al treilea turneu din cariera artistei, se anunta a fi unul dintre cele mai spectaculoase turnee din istoria muzicii! „Alaturi de Haus Of Gaga am lucrat luni intregi pentru a concepe o scena spectaculoasa. The Born This Way Ball este o Pop-Opera Electro-Metal; este povestea Inceputului, geneza Imparatiei Faimei (Kingdom of Fame). Cum am fost conceputi si cum vom pasi in eternitate” a declarat artista.

The neacklace!


Acest lantisor este cheia care deschide „the Pit” in fiecare seara. Primul monster care va pasi in locatia concertului il va primi si il va returna echipei Lady Gaga sau chiar ei in persoana, semnat. La finalul turneului vor fii 110 lantisoare si semnaturi.

T-shirts

Jo Calderone

Merry the night

Ride Pony Ride

How to dress at the concert?


Daca vrei sa impresionezi atunci trebuie sa stii ce inseama „stil” ( stilul defineste expresia artistica unitara a unei singure personalitati creatoare, iar a avea stil inseamna a fi capabil sa realizezi un ansamblu al infatisarii individuale original si de o oarecare calitate) si sa urmeazi cateva sfaturi:

See Also

1) – Moda trece, stilul ramane, a Coco Chanel. Daca nu ai inca un stil al tau atunci incearca sa il gasesti!

2) – Stilul, atat pentru o femeie cat si pentru un barbat este cartea lor de vizita. Imbraca o tinuta ce te reprezinta; be yourself – mother monster. ( to laugh of …si Scufita rosie ar arata ridicola imbracata ca Alba ca zapada )

3) – Atentie la accesorii, sunt primele care pot distruge o aparitie perfecta daca sunt prost alese. In concluzie simplifica, nu complica.

4) – „Dar cine poate sa poarte asa ceva?”. Odata ce ai pus aceasta intrebare inseamna ca aceea tinuta/stil nu ti se adreseaza si trebuie sa cauti varianta care sa-ti placa in alta parte.

5) – Crede in tine si in ceea ce porti.

The Born This Way Ball va fi primul turneu Lady Gaga dupa lansarea albumului Born This Way, material care de la aparitia pe piata muzicala, in luna mai 2011, s-a vandut in peste 6 milione de exemplare in toata lumea. Star Gossip a facut un concurs prin care am dat  "Born This Way" . Albumul reprezinta continuarea albumelor The Fame (2008) if The Fame Monster (2009), care pe langa numeroasele premiiGrammy castigate, au inregistrat vanzari de peste 15 milioane de exemplare, iar single-urile lansate au fost vandute in peste 65 de milioane de copii!

P.S: Cumpara bilete la concert aici!

credits: fashionandbeauty.ro

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top