Now Reading
Robbie Williams – Losers @Chatroulette

Robbie Williams – Losers @Chatroulette

Deobicei , cine se conecteaza la Chatroulette vrea sa petreaca cateva minute vorbind cu o persoana necunoscuta, aleasa de catre sistemul popularului site. Vrea sa scape de plictiseala, este curios sa vada ce este capabil un necunoscut sa faca pentru ca de multe ori necunoscutului lipseste cate o rotita, dar mai mult ca sigur nu se asteapta sa gaseasca un popstar care sa ii dedice un concert tête-à-tête si are ocazia sa asculte piese inedite.

Acest lucru ii sa intamplat unui pusti de 19 ani Adam Houabi: el cauta acel necunoscut. Pentru inceput a vorbit cu cineva din Algeria dupa care a decis sa schimbe canalul. Un click si…voilá, pe ecran i-a aparut un chip destul de cunosct. Era Robbie Williams, in direct dintr-un studio din Hollywood, care-l ruga pe Adam sa asculte o piesa la care el lucra. Sub stare de shock , studentul din Essex a vrut sa se asigure ca el este cu adevarat Robbie si nu o persoana care ii seaman mult sau un clip pre-recorded. Robbi si-a scos t-shirt-ul,l i-a arat multitudinea de tatuaje si a inceput sa cante. Orice dubiu a disparut.

A interpreta piesa „Losers„, care va fi inclusa pe noul material discografic care va iesi in toamna. Vizualizati videoclipul si spunetine ce parere aveti despre noua piesa. Mie personal imi place foarte mult!

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top