Now Reading
Videoclip: Loredana & Cabron – „Apa”

Videoclip: Loredana & Cabron – „Apa”

„Apa”, una dintre cele mai bune piese din cariera Loredanei de dupa anii 2000 are din aceasta seara un videoclip…ingenios si bine realizat. Filmarile au avut loc recent, la Studiourile MediaPro din Buftea iar regia clipului a fost semnata de Liviu Neagoe.
Piesa “Apa”, ce se bucura deja de un feedback foarte bun, are un sound special, cu influente R&B si pop, partea de rapp apartinandu-i lui Cabron. La fel ca versurile, si scenariul clipului descrie o poveste de iubire la care Lori nu poate renunta. Artista joaca rolul unei gospodine veritabile din anii ’50, ce isi asteapta nerabdatoare iubirea vietii, care evident apare in cele din urma.
Single-ul “Apa” va fi inclus pe “Dragoste”, noul album al Loredanei ce a fost lansat la inceputul lunii noiembrie. Mai mult decat atat, Lori ne-a dezvaluit ca numele piesei nu este unul intamplator, in limba sanscrita “apa kevala” insemnand “numai cu tine”.
Pe 25 noiembrie la Sala Palatului, Loredana va sustine un concert incendiar, prin intermediul caruia artista isi va duce fanii intr-o calatorie prin toata aventura traita pana acum pe scena de-a lungul carierei, o aventura plina de amintiri, piese célèbre si multi invitati speciali.
ENJOY!!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top