Now Reading
„8 femei” – cand „foamea” de bani este mai presus de „foamea” de iubire

„8 femei” – cand „foamea” de bani este mai presus de „foamea” de iubire

Drama. suspans, crima si comedie neagra, un cocktail ideal pentru o seara de martie pe vibratiile piesei de teatru in regia lui Radu Nichifor.
In stilul lui Sherlock Holmes, unde spectatorul devine detectiv impreuna cu fiecare personaj, rand pe rand intrigile si secretele incredibile dintr-o familie bogata din provincia austriaca, ni se dezvaluie.
La fiecare pas se simte tensiunea dintre personaje, dorinta de inavutire de pe urma unui afacerist care isi insceneaza moartea ajutat de fiica sa, pentru a afla adevaratul caracter al rudelor sale.
Fiecare replica spusa iti induce un sentiment de tristete, ura, si amuzament. In acelasi timp, patrunzi in incursiunea misterului crimei pentru a descoperi adevaratul vinovat, in noaptea de Craciun, care, in loc sa fie linistita, este plina de acuzatii si venin.

Spre deznodamant, totul se „despleteste” in fata ta, insa, in loc de un happy end al secretelor destainuite si al revelarii adevaratei fete umane, povestea se termina tragic, personajul principal in jurul caruia se invart destinele tuturor celorlalte, dar care nu apare niciodata in piesa, decizand sa isi ia viata, fiind coplesit de povara unei familii false, viciate, unde fiecare isi vede doar propriul interes.
S-a spus demult ca femeia poate starni cele mai mari razboaie, istoria prezentand multe exemple in acest sens, insa razboaiele familiale sunt cele mai cumplite, pentru ca, la fel ca intr-o comedie neagra, pe cat de hilare sunt, pe atat de mult duc la desertaciunea firii.
Si poate ca povestea celor 8 femei va merge mai departe mult timp de acum inainte, pentru ca, nu-i asa, viciile, dependentele, iubirea de bani, au existat de cand lumea…

DISTRIBUTIA:

Madame Chanel WANESSA RADU
Louise CATALINA NEDELEA
Mamy LILIANA GHITA
Suzon RAMONA GINGA
Gaby MIHAELA TROFIMOV
Augustine MONICA ZUGRAVU IVASCU
Catherine CAMELIA DILBEA
Pierette EMILIA MOCANU

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top