Now Reading
The Lions Beat prezinta Vibe Drops – „Supernatural”

The Lions Beat prezinta Vibe Drops – „Supernatural”

The Lions Beat impreuna cu Mister Z prezinta un nou proiect muzical: „Vibe Drops”, ce promite sa invadeze piata muzicala din Romania, si nu numai!

Vibe Drops reprezinta unul din cele mai noi proiecte de pe piata muzicala despre care deocamdata nu se stiu prea multe lucruri, in jurul proiectului fiind un adevarat mister. Din acest proiect face parte un cunoscut DJ, a carui identitate o vom afla curand!

„Supernatural” e un track produs de Mister Z, cel responsabil pentru hiturile proiectului Lucky Man Project („Pumpin”, „Party Starter” sau „Dancefloor”). Vocea din piesa ii apartine lui Alin Vaduva, concurent si finalist la emisiunea-concurs X Factor, unde obtine locul 2 si isi dobandeste notorietatea.

See Also

Piesa beneficiaza de un videoclip filmat la Snagov intr-o vila de lux si este unul dedicat mai mult online-ului. Clipul este unul simplu, ce prezinta in prim plan o tanara domnisoara care seamana perfect cu cunoscuta cantareata si actrita Selena Gomez. ‘Povestea’ clipului este inspirata dintr-o zi obisnuita a unei adolescente.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top