Now Reading
HI-Q lanseaza un nou videoclip: LUNI

HI-Q lanseaza un nou videoclip: LUNI

Cine iubeste zilele de luni? Alarma suna strident si repetitiv; te chinui, cu ochii lipiti, sa-ti ridici corpul din pat si simti ca mori daca nu bei o cafea tare. Toti oamenii ocupati se lupta cu inceputul zilelor de luni, insa odata activati, pot sa si zboare.

Aceasta este tema noului videoclip semnat Hi-Q, “Luni”, care va fi lansat in cadrul Galei “On Air Music Awards” de luni, 15 aprilie 2013.

Dana, Mihai si Florin sunt 3 aviatori care se trezesc de dimineata si se mobilizeaza cu greu. Animati, fiecare, de cate o bucurie personala, ei transforma iritarea, lenea si oboseala in bucurie, energie si curaj. Filmarile au avut loc la Aeroclubul Romaniei de la Clinceni. Fotografiile au fost facute de prietenul lor, Bogdan Moldovan, cunoscut si ca DJ de radio si de club.

Piesa, compusa de Liviu Teodorescu, Marius Moga si Ionut Vasilache, cu textul semnat de Ada Moldovan alaturi de Marius Moga, va fi interpretata in premiera la On Air Music Awards si va fi ilustrata cu videoclipul realizat de catre echipa Ceva de Vis, in regia lui Valentin Narcis Sturzu.

Trupa Hi-Q a lansat pana acum 8 albume si 26 videoclipuri. Hituri precum “Totul va fi bine”, “Gasca mea”, “Razna”, “Buna dimineata” si “Dor de tine, dor de noi” au stat multi ani in topurile muzicale din Romania, devenind laitmotivele playlistur-ilor in cluburi. Hitul “Lose You” a cucerit 10 alte tari.

See Also

Dana, Florin si Mihai si-au castigat popularitatea si datorita emisiunilor prezentate la Antena1, PrimaTV, AcasaTV, TVR2 si Antena2. Odata cu revenirea Danei la vechea formula, turneul “Hi-Q Inca o data”(2011) a marcat inca un succes in cariera de 17 ani a trupei.

Va lasam o galerie de poze de la filmari 🙂

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top