Now Reading
Show de improvizatie la Braila

Show de improvizatie la Braila

Vineri, 26 aprilie, Braila a avut parte de un spectacol inedit la Sala Studio a Teatrului „Maria Filotti”. Regizorul Dragos Muscalu a aratat din plin talentul si doza uriasa de creativitate printr-un spectacol de improvizatie care a inclus toate ingredientele demne de un show adevarat: interactivitate cu publicul, imaginatie, jocuri si muzica buna. O parte din elevii de la liceul „Hariclea Darclee„, participanti la „Olimpiada de improvizatie” , impreuna cu 10 copii asistati de catre Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila, sprijiniti de organizatorul evenimentului, Asociatia „Cooltura” – presedinte jurnalista „de calibru” Athena Bondoc, au experimentat un „one lifetime show” de jocuri de improvizatie cu situatii inedite din viata.

La inceputul show-ului, tobosarul Alex Musat ( care a trecut mai nou la partea de canto), frumuselul si talentatul basist Silviu Paraschiv – ambii membri ai trupei brailene Addiction, de mare succes la nivel national – impreuna cu simpaticul basist si interpret Ionut Draghici, au oferit un microrecital de coveruri din anii 50 pana in prezent, care starnit ropote de aplauze din partea publicului. Cei trei au interactionat si cu publicul, demonstrand ca improvizatia domneste si in randul muzicienilor.

Piesa de rezistenta a spectacolului a fost unicul, incredibilul, si…ce sa o mai lungim….pe scurt Krem, finalistul primului sezon de „Romanii au talent”, care a „sfidat” oficialitatile aflate in sala si ora de desfasurare a evenimentului si a improvizat pe ritmuri de hip-hop intr-un stil de-a dreptul spumos, dar „educativ”. La final, cu ajutorul unor cuvinte date de public, Krem a construit pe loc o „poezie”, tot in ritm de hip-hop.

See Also

Show-ul s-a incheiat cu un moment „Harlem shake” al tuturor participantilor si cu acordarea unei diplome de merit organizatoarei acestui eveniment, Athena Bondoc si Asociatiei „Cooltura”.

Mesajul acestui eveniment a fost acela ca, indiferent de conditia sociala, fiecare om poate fi pe scena vietii un mic actor si ca zambetele pot aparea de acolo de unde te astepti mai putin, daca stii cum sa improvizezi in cele mai grele situatii din viata.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top