Now Reading
Single: Alexander Shiva & Sarah – ‘Ocean sky’

Single: Alexander Shiva & Sarah – ‘Ocean sky’

Alexander Shiva, artist , producator si DJ, cunoscut de publicul larg si sub numele de Jai Alexander, lanseaza astazi un nou single numit OCEAN SKY. Piesa este o colaborare cu artista Sarah, o voce calda pe care am auzit-o si pe alte productii semnate Jai Alexander in trecut.

Single-ul precedent “ Summer Temptation” este inca in difuzarea radiourilor internationale NRJ Lebanon, Nrj Bulgaria, Radio
Mydonose Turkey, Radio Play 99,6 Jordan, radiourile din Albania, etc.

Alexander spune : “Odata cu piesa <> deschid un nou capitol, o schimbare a proiectului meu si a directiei in care doresc sa indrept muzica mea."

De asemenea, Sarah ne vorbeste despre partea creativa a piesei Ocean Sky:“ Aceasta piesa mi-a placut de la primele acorduri si partea vocala a venit de la sine! Sper ca cei ce asculta aceasta piesa sa intre in povestea pe care muzica noastra o spune si sa treaca dincolo de granitele imaginatiei! “.

See Also

Alexander Shiva si Sarah se pregatesc pentru o serie de concerte si festivaluri la care vor participa in aceasta vara pentru promovarea noii piese “ Ocean Sky”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top