Now Reading
FRESH! Mister Z lanseaza „Pom Poms” (remix Jonas Brothers)

FRESH! Mister Z lanseaza „Pom Poms” (remix Jonas Brothers)

Cunoscutul producator si DJ, Mister Z, cel care a produs toate hit-urile proiectului LuckyMan Project ( „Pumpin”, „Party Starter” sau „Dancefloor”) si care a lucrat cu o multitudine de artisti precum Anda Adam, Morris, Bogdan Vladau, Xander Benz, Alex Rubio, Costi Ionita, Alina Eremia, Tasha, Tammy, etc., participa la un concurs de remixuri organizat de celebra trupa Jonas Brothers.

Jonas Brothers este una din cele mai apreciate trupe de baieti din intreaga lume. Multitalentul lor s-a rasfrant asupra cinematografiei si televiziunii, apoi nominalizarea la premiile Grammy a venit ca o recunostiinta adusa muncii intens depuse.

Acum, fratii Jonas si compania Indaba Music au lansat un concurs de remixuri, intitulat „Pom Poms Remix”. Mister Z s-a inscris la acest concurs si a remixat noul lor hit single ”Pom Poms”, iar daca doriti sa-l sustineti il puteti vota here pana pe data de 15 mai.

See Also

In scurt timp urmeaza un un concurs de remix-uri organizat de Mister Z si echipa The Lions Beat, pentru piesa Tashei – “If You Feel Love”, ce se bucura deja de un feedback foarte bun atat in tara cat si peste hotare, iar clipul acestuia este difuzat de televiziunile muzicala din Romania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top