Now Reading
EXCLUSIV! Interviu Doddy + lansare videoclip „Klandestin ( Dollar bill)”

EXCLUSIV! Interviu Doddy + lansare videoclip „Klandestin ( Dollar bill)”

Doddy este cel mai nou artist Scandalos Music / MusicExpertCompany, prima aparitie oficiala avand loc sub forma unei colaborari pentru piesa „Maidanez”, alaturi de Puya, Alex Velea, Mahia Beldo si Posset, iar acum, 6 luni mai tarziu, ne prezinta primul sau videoclip oficial, „Klandestin (Dollar Bill)”, in colaborare cu Puya.
Doddy: „”Klandestin” este piesa care sper sa ii atinga unde trebuie pe cei care simt si traiesc sentimentul asta – clandestin in cursa infernala dupa bani.”
Puya: „Klandestin (Dollar Bill) e piesa oamenilor normali, a celor care nu insala, nu fura, platesc taxe la timp, care daca au probleme pe strada merg la sectia din cartier, nu la vreun klan. Din pacate sunt o minoritate… niste klandestini in cursa dupa dollar bill.”
Filmarile videoclipului au avut loc in China Town in prezenta catorva zeci de masini modificate, membri ai primului club de racing din Romania, No Speed Limit, cu participarea de onoare a campionului national de raliuri Vali Porcisteanu, la volanul masinii lui oficiale de competitie, in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production).

Cu ocazia lansarii primului sau videoclip oficial, „Klandestin”, Doddy ne-a acordat in exclusivitate si un interviu. Iata povestea din spatele succesului sau:

De cand ai inceput sa canti si de ce ai ales stilul hip-hop?

Am inceput sa cant din 2004. Am ales hip hop-ul deoarece era singurul gen de muzica ascultat de mine, era si este pe placul meu.

Pentru cine nu cunoaste istoria ta muzicala, cine este Doddy?

Doddy este un artist din orasul Petrosani, care a preferat sa lucreze mult pentru antrenament si care nu de multi ani a ales sa expuna din munca sa.

La ce nivel consideri ca a ajuns hip-hop-ul la ora actuala in Romania?

Sincer, la cat de difuzat este pe radio si la tv, a ajuns la un nivel destul de high. Slava Domnului ca avem ascultatori, si cred eu ca nivelul e intr-o continua crestere.

Cum s-a ajuns la colaborarea cu Puya si cat de important a fost acest pas pentru cariera ta muzicala? Cum alegi artistii cu care colaborezi?

La colaborarea cu Puya s-a ajuns prin intermediul lui Boier Bibescu, cu care colaboram si colaborez la diferite proiecte. E simplu: Puya a mers in studio la Boier Bibescu, eu i-am trimis anterior ceva nou lucrat de mine, Puya a auzit, a pus mana pe telefon, m-a sunat, ne-am intalnit .. pam pam.

Cand vei lansa un nou album al tau?

Voi lansa un prim album al meu, nu stiu exact cand.. dar cu siguranta anul acesta.

Piesa Klandestin (Dollar Bill) te reprezinta? Care este perceptia romanilor, in opinia ta, despre artistii debutanti de hip-hop?

Da ma reprezinta „Klandestin (Dollar Bill)” care desi e o piesa personala, se pare ca lumea o simte, si ma bucur. Romanii sunt reticenti cand vad o figura noua si aud o voce noua, se lasa mai greu convinsi, lucru care nu este neaparat rau, e bine ca acorda sanse.

Consideri muzica o pasiune sau o meserie in prezent?

Clar, e vorba de pasiune inainte de toate. Daca se poate transforma intr-o meserie, atunci ii multumesc
lui Dumnezeu ca mi le-a oferit pe toate.

See Also

Cum raspunzi celor care considera ca artistii hip-hop din Romania s-au indreptat spre comercial in goana dupa supravietuire muzicala?

Eu cred ca si un artist underground e in goana dupa supravietuire muzicala, nu doar cel comercial. Bineinteles daca vrem sa vindem un produs, automat suntem comerciali.

Cum vezi tu online-ul pentru un artist? prieten sau dusman?

Pentru artistii debutanti cred ca e cel mai bun prieten, pentru cei consacrati, nu stiu.. tine de adaptare.

Ce mesaj doresti sa adresezi tuturor sustinatorilor tai?

Ascultati muzica buna si fiti pe faza ca urmeaza cele mai ‘fresh’ treburi. Va pup!

Va lasam cu „Klandestin ( dollar bill)”!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top