Now Reading
Fabio Da Lera & Alenna lanseaza single-ul “Kenya”

Fabio Da Lera & Alenna lanseaza single-ul “Kenya”

Four Leaf Records va prezinta noul single semnat de Fabio Da Lera & Alenna, ”Kenya”.

Fabio Da Lera & Alenna nu se afla la prima colaborare, acestia lansand mai multe piese in aceasta formula: “One More Night” produsa de Allexinno & Starchild, “Morena” produsa de Emil Lassaria, “Dancing Girl”. De aceasta data ei au ales sa lanseze un single produs de Hands Up Production (muzica – Starchild, text- Alenna & Starchild, orchestratie – Andeeno Damassy, Fabio Da Lera & Starchild).

„Kenya” spune povestea unei fete misterioase, de care te indragostesti pe loc, chiar daca nu i-ai vazut decat ochii. Kenya este „acea fata cu voal” ce nu isi arata frumusetea exterioara, dar care te invaluie in mister. Alaturi de mister, temele principale ale piesei sunt dragostea si veselia, celebrarea lucrurilor marunte ale vietii. Este o piesa vesela, de vara, un dance in adevaratul sens al cuvantului.

Cu totii visam la acea persoana de care sa ne indragostim la prima vedere, o persoana al carei mister vrem sa-l deslusim. Aceasta este <>„, a spus Alenna.

"Kenya” este destinata tuturor iubitorilor de muzica dance, celor ce frecventeaza cluburile si nu numai„, a completat Fabio Da Lera.

See Also

Sedinta foto pentru acest single a fost realizata de Cristi Iancu.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top