Now Reading
Noul album Avril Lavigne + tracklist

Noul album Avril Lavigne + tracklist


Chiar daca primul single, Rock’n’roll de pe noul album nu a avut succesul dorit si a primit destul de multe critici pentru imaginea sa de bitchy teenager, Avril Lavigne a decis sa amane lansarea albumului, care initial a fost stabilita pentru data de 24 septembrie, in data de 5 noiembrie 2013.

Album se numeste Avril Lavigne si va iesi oficial pe 5 noiembrie 2013 insa nu a fost motivata aceasta schimbare de data. Pre-order va fi disponibil din data de 24 septembrie. Printre colaborarile acestui nou material discografic il vom gasi si pe Marylin Manson if Chad Kroeger.

Iata tracklist-ul Avril Lavigne:

1. Rock N Roll
2. Here’s To Never Growing Up
3. 17
4. Bitchin’ Summer
5. Let Me Go (feat. Chad Kroeger)
6. Give You What You Like
7. Bad Girl (feat. Marilyn Manson)
8. Hello Kitty
9. You Ain’t Seen Nothin’ Yet
10. Sippin’ On Sunshine
11. Hello Heartache
12. Falling Fast
13. Hush Hush

See Also



What's Your Reaction?
In Love
Not Sure
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top