Now Reading
Video: Anda Adam - "If Only"

Video: Anda Adam - "If Only"

Anda-Adam-Daca-ar-fi-6

Dupa ce si-a lansat noul single, „Daca ar fi”, in cadul galei RMA 2013, astazi, una dintre divele din showbizul romanesc – Anda Adam lanseaza videoclipul oficial pentru acest nou single.

Filmat in regia lui Florin Botea, videoclipul este unul de stare, cu o poveste simpla, despre incurcatele cai ale iubirii sau despre iubirea vazuta ca un film, ca un joc…de fussball. Anda Adam arata genial si este adorabila inconjurata de copii. In clipul “Daca ar fi”, cantareata apare in ipostaze tandre, filmate in vestiar, alaturi de barbatul care i-a furat inima, un tanar carismatic, jucator de fotbal american in clip, iar in realitate, model in echipa lui Catalin Botezatu. Cu aceasta ocazie, Anda Adam a adoptat un nou look, alegand sa poarte breton, noua coafura fiind realizata chiar de mama ei.

Am filmat zece ore incontinuu, in timpul zilei pe stadion si noaptea pe motociclete alaturi de cei mai buni cascadori pe care i-am vazut vreodata. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Le multumesc tuturor celor implicati in proiect si domnului Alin Petrache, Presedintele Federatiei Romane de Rugby, pentru sprijinul acordat pentru filmarile pe stadion.
‘Daca ar fi’ este, asa cum imi place mie sa cred, melodia celor care s-au iubit nebuneste si care, din pricina micilor neintelegeri, ajung in situatia de a se desparti pentru ca, aparent, nu vad nicio alta solutie. Este piesa despre suisurile si coborasurile din viata fiecarui cuplu!
„, spune Anda Adam.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top