Now Reading
Videoclip: Doddy & Mahia Beldo – „Diferit”

Videoclip: Doddy & Mahia Beldo – „Diferit”

Making of Doddy cu Mahia Beldo - Diferit 3

A sosit timpul pentru inca o colaborare de exceptie, de aceasta data intre Doddy si Mahia Beldo, doi reprezentanti de seama ai gastii Scandalos Music. Pe Doddy il cunoasteti deja drept interpretul single-urilor „Maidanez” si „Klandestin (Dollar Bill)”, iar Mahia Beldo este compozitorul principal in cadrul studioului Scandalos Music, printre piesele produse de el numarandu-se „In lumina reflectoarelor”, „Maidanez” si „Klandestin”.

Piesa a carei premiera a avut loc in aceasta seara se numeste „Diferit”, este compusa de Mahia Beldo, si reprezinta o declaratie de nonconformism din partea celor doi artisti:

Doddy: „Piesa exemplifica unul dintre modelele oamenilor diferiti. In ziua de azi o mare majoritate a oamenilor urmeaza exemple in viata doar pentru ce par a fi, dar nu sunt. Desi sunt sigur ca multi dintre ei nu se simt chiar confortabil facand asta, o fac pentru ca asta e instinctul lor… ei urmeaza turma„.
Mahia Beldo: „<> e o piesa pe care am vrut neaparat sa o lansam pentru ca ne e draga si personala, e o piesa care se asculta acasa. Ceea ce am vrut sa transmitem este ca <> ma simt diferit de acei oameni care urmeaza mereu aceeasi rutina. Asteptam pareri de la public si speram sa se regaseasca cat mai multa lume in mesajul acestei piese”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top