Now Reading
Alina Eremia colaboreaza cu Vescan pentru „In dreapta ta”

Alina Eremia colaboreaza cu Vescan pentru „In dreapta ta”

Vescan-amp-Alina-Eremia---In-Dreapta-Ta-single-nou

MusicExpertCompany si MediaPro Music lanseaza o noua colaborare inedita, dupa Grasu XXL & Ami – „Deja Vu” – Vescan si Alina Eremia – „In dreapta ta”. Piesa a fost produsa de Mahia Beldo, in studioul Scandalos Music.

„Propunerea de a lucra la acest single m-a bucurat de la inceput. Piesa mi-a placut inca de la prima ascultare si sunt incantata de rezultat, sper sa le placa mult si fanilor nostri", a spus Alina.

Piesa „In dreapta ta” reprezinta ‘o scrisoare’ adresata unei foste iubiri: „E ca o concluzie trasa dupa mult timp de la despartire… Adevarul e ca nu orice cuplu e veritabil. Multi doar cred ca se implica trup si suflet, cand de fapt sunt total absenti din viata partenerului, chiar daca fizic sunt prezenti. Pentru a rezista cu adevarat langa cineva trebuie sa ai nervi de fier, caracter de piatra si suflet de campion. Iubirea e doar garantia!„, a spus Vescan, reprezentantul noului val de tineri rapperi romani care se bucura deja de aprecierea a milioane de fani.

See Also

Pentru Alina, acesta este al treilea single din cariera sa solo, dupa „With or Without You” si „Tu esti vara mea”, care s-a bucurat de un mare succes in vara acestui an.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top