Now Reading
Grasu XXL si Ami lanseaza videoclipul piesei “Deja vu”

Grasu XXL si Ami lanseaza videoclipul piesei “Deja vu”

Making of Dans 'Deja Vu' 3

Grasu XXL si Ami lanseaza un videoclip inedit, pentru piesa “Deja Vu”, single care a devenit rapid hit si se bucura de un mare succes: la mai putin de o luna de la lansare, melodia a inregistrat peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube! In plus, „Deja Vu” ocupa pentru a doua saptamana la rand prima pozitie in topul celor mai difuzate piese din Romania.

Clipul a fost regizat de Spike (Evil Twin Studio), cu participarea a doi dintre cei mai apreciati dansatori din Romania: Dragos Cristian Istvan Rosu si Luiza Comsa, cunoscuti de la emisiunea „Dansez pentru Tine” si de la scoala de dans Moty Dance Studio.

Luiza si Istvan prezinta prin intermediul miscarilor sublime de dans contemportan toate sentimentele exprimate de piesa “Deja vu”: pasiune, ura, gelozie, resemnare si iertare, iar dansul celor doi este completat de o serie de inovatii grafice spectaculoase care vin in completarea povestii din videoclip.

In videoclip ii veti vedea, pe langa cei doi dansatori, si pe Grasu XXL si Ami, care isi vor interpreta fiecare rolul asumat in versuri.

See Also

„Deja Vu” este o coproductie MediaPro Music si MusicExpertCompany si beneficiaza si de un material „behind the scenes”, realizat de „Syndicate of Party”, cea mai exclusivista emisiune clubbing din Romania.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top