Now Reading
“Vorbe letale”, de la Alessia si Pavel Stratan in cel mai recent videoclip

“Vorbe letale”, de la Alessia si Pavel Stratan in cel mai recent videoclip

Alessia si Pavel Stratan traiesc o poveste de iubire cu “Vorbe letale”, printre certuri furtunoase si impacari pasionale, in videoclipul ce marcheaza prima colaborare dintre cei 2 artisti.

Filmat in regia lui Alin Surdu, clipul „Vorbe letale” prezinta o poveste de dragoste dificila, in care personajele principale sunt Alessia si Pavel Stratan. Surprinsi in ipostaza indragostitilor care, desi se iubesc sunt intr-o permanenta contradictie si lupta, acestia au drept arme de seductie “vorbe letale”.

"Il admir pe Pavel de mult timp, i-am urmarit activitatea muzicala si m-am bucurat foarte mult cand am primit propunerea de a colabora. Imi place mesajul transmis de piesa, imi place si povestea clipului, desi noi ne certam pe tot parcursul lui, la final dragostea invinge si ne impacam", a spus Alessia.

Vorbe letale este al treilea single cu versuri in limba romana pentru Alessia, dupa “Ploua” si “Hacker de sentimente” si primul featuring al frumoasei artiste. Pavel Stratan a colaborat recent cu Anna Lesko pentru videoclipul piesei “Leagana barca” si cu Jorge, pentru piesa “Geamantan”.

"Clipul scoate in evidenta acele momente tensionate dintr-o relatie. Multumesc regizorului, dansatoarelor si tuturor celor care au lucrat la acest proiect, astfel incat rezultatul sa fie pe masura asteptarilor. Cat pe ce sa uit de „iubitica” mea Alessia, care a fost superba si a suportat cu stoicism toate dublele. Sper ca, dupa ce veti viziona acest clip, veti fi la fel de incatati ca mine. Acum astept si parerile altora, ca e usor sa-ti lauzi propria caciula!", a completat Pavel.

See Also

Single-ul “Vorbe letale” a fost produs de Bros Project, impreuna cu Alessia si Pavel Stratan, fiind o coproductie Red Clover Media si Cat Music.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top