Now Reading
Doddy si Lora lanseaza o piesa raggae fierbinte: „Bine Mersi”

Doddy si Lora lanseaza o piesa raggae fierbinte: „Bine Mersi”

Doddy si Lora, sustinuti de MusicExpertCompany si respectiv MediaPro Music, lanseaza un single raggae de vara: „Bine Mersi”, compus de Mahia Beldo si Doddy in studioul Scandalos Music.

Videoclipul plin de culoare surprinde povestea de dragoste dintre cele doua personaje interpretate de Doddy si Lora. La filmari au participat, pe langa cei doi, si restul gastii Scandalos Music: Puya, Vescan, Mahia Beldo, DJ Wicked – DJ-ul lui Puya si DJ Amy – DJ-ul lui Vescan.

Filmarile au avut loc in superbul cartier rezidential Cosmopolis, iar de regia videoclipului s-au ocupat Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production.

Doddy: „Este una dintre piesele mele de suflet, e inspirata dintr-o intampare reala gen ‘dragoste la prima vedere’, iar Lora este „cireasa de pe tort”. ‘Bine Mersi’ se va auzi peste tot vara asta.”

See Also

Lora: „Dupa colaborarile cu Puya si Baboi, sunt foarte incantata de piesa cu Doddy, unul dintre cei mai talentati rapperi din Romania. ‘Bine mersi’ este un single de vara, reggae, despre dragoste la prima vedere. Ne-am distrat pe cinste la filmarea videoclipului, desi ploaia ne-a cam dat batai de cap. Am avut parte de culoare, energie si buna dispozitie, abia astept sa vedeti clipul.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top