Now Reading
Alexa si Alessia lanseaza single-ul „Allez”, insotit de videoclip

Alexa si Alessia lanseaza single-ul „Allez”, insotit de videoclip

Alexa este o tanara frumoasa si sensibila, cu o voce pe masura, iar pentru primul ei single a ales sa colaboreze cu Alessia, profesoarea ei de canto. Alexa vorbeste fluent franceza, engleza si spaniola. Muzica a inceput sa o studieze in urma cu 5 ani, iar de 2 ani face canto cu Alessia. Ii plac piesele pop, dar cel mai mult se regaseste in melodiile de dragoste.
Versurile single-ului „Allez” au fost compuse de Alessia, aceasta implicandu-se si la partea muzicala. „Alexa este una dintre elevele mele de la cursurile de canto, iar faptul ca acum lansam impreuna o piesa nu face decat sa ma bucure, sa vad ca a trecut de la stadiul de eleva a mea, la cel de colega de scena. Alexa imi este foarte draga, este un proiect in care am investit suflet si timp si ii voi dai intotdeauna sfaturi care sa o ajute sa-si indeplineasca visul, acela de a fi cunoscuta datoria pieselor ei.”, a spus Alessia.
Filmarile videoclipului au avut loc la Adora Urban Village de regie ocupandu-se Richard Stan si Claudiu Stan (Vision Production), cei care au lucrat si cu Puya, Connect-r, Doddy, Vescan, Red Blonde.
Clipul are o poveste interesanta si captivanta: „Iubitul meu din clip ma inseala, iar eu ma razbun, „what goes around, comes around”. Mesajul piesei este ca femeile loiale sunt cele mai puternice.", a povestit Alexa.
Alexa a avut emotii la filmari avand in vedere ca este primul ei clip si a jucat alaturi de actori profesionisti, atat Gavril Patru, detectivul din clip, cat si Emil Mandanac, cel care joaca rolul iubitului, sunt actori la Teatrul National din Bucuresti. „ La primele filmari am avut emotii destul de mari, dar cand o vedeam pe Alessia ma concentram imediat si incercam sa dau tot ce e mai bun din mine. A fost o experienta super si am cunoscut oameni noi si minunati.”, a continuat Alexa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top