Now Reading
Delia – inca un record cu „Da, mama”

Delia – inca un record cu „Da, mama”

Delia stabileste inca un record in Romania! Talentata artista a lansat ieri“Da, mama”– noul sau single, iar astazi, piesa a depasit milionul de vizualizari pe youtube, devenind astfel prima piesa in limba romana care trece aceasta borna intr-un timp atat de scurt!
Odata cu lansarea “Da, mama”, Delia reuseste sa ajunga in top 10 MediaForest cu 3 piese consecutiv: “Cum ne noi” alaturi de Carla’s Dreams, “Inimi desenate”si, inca din prima zi, “Da, mama”.
"Da, mama” este o piesa cu adevarat indrazneata, atat la nivel liric, dar si la nivel muzical; are un mesaj pe cat de dur, pe atat de adevarat, pe care si-l pot asuma majoritatea femeilor, dar si a barbatilor, chiar daca este prezentat dintr-o perspectiva feminina. Intreaga idee cu “beata” este de fapt o metafora catre orice viciu in care poti aluneca din cauza depresiilor.Sper ca aceasta piesa sa ii ajute pe toti care trec prin perioade grele emotionaleDelia
O coproductie Cat Music si Global Records, piesa”Da, mama”este compusa tot de catre Carla’s Dreams, compozitorii hitului”Cum ne noi”, piesa de pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese de pe radio si tv, si produsa de catre Claudiu Ursache si Alex Cotoi.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top