Now Reading
NONIS G lanseaza varianta 2016 a piesei „Te-astept sa vii” feat Mirabela Dauer

NONIS G lanseaza varianta 2016 a piesei „Te-astept sa vii” feat Mirabela Dauer

Pe Nonis G il cunoastem de la superhit-ul „Lasati femeile sa faca ce vor”, cu care a reusit, intr-un timp record, sa cucereasca publicul si toate cluburile din tara si strainatate. Acum, artistul revine cu o varianta de zile mari, pentru piesa Mirabelei Dauer, „Te-astept sa vii”, rearanjata in stil propriu, ce promite, in 2016, sa fie o readucere la viata a slagarului ce facea furori cu aproape 10 ani in urma.
Ideea de a readuce in prim-plan slagarul ‘Te-astept sa vii’, de a crea varianta 2016, a fost inspirata din tragediile cuplurilor de zi cu zi. Si, cum ii respect pe marii nostri artisti, am considerat ca Mirabela Dauer este cea mai potrivita persoana, pentru a face o colaborare de acest gen, de a da un suflu nou piesei ei, cu un aport muzical propriu. #simtsispun…ADOR ! Ador sa imi pun amprenta asupra sufletelor ce ASCULTA…
Ador sa asez pe note clipe de iubire ! Am pus in ‘beat’ ?i armonie acest #simtsispun, aceasta declaratie „ador sa va vad fericiti „, pentru a readuce la viata, nostalgic , o iubire mai veche – piesa ‘Te a?tept s? vii’ .
Scriu ori de cate ori am ocazia sau cand ceva ma inspira, iar povestea aceasta chiar am creat-o pe o banca, intr-un parc, intr-o noapte tarzie de vara . Imi doream o abordare aparte pentru ea…o combinatie neobisnuita de nou ?i vechi, ceva interzis, dar plin de sentiment .
Eu mereu ascult vinilurile copilariei, iar refrenul de la „Te astept sa vii” a fost exact energia de care aveam nevoie. Restul a venit natural…dar mai bine las povestea sa va spuna.
Ma simt binecuvantat si cu cea mai mare dragoste va daruiesc aceasta piesa .
GOD IS LOVE AND LOVE IS MUSIC! Bless !
„, a declarat Nonis G.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top