Now Reading
Cosy si Nico lanseaza single-ul si videoclipul „Cine oare”

Cosy si Nico lanseaza single-ul si videoclipul „Cine oare”

Cosy lanseaza un nou single in 2016, „Cine oare”, de aceasta data in colaborare cu Nico.

"Intotdeauna mi-am dorit o piesa in colaborare cu Nico. Este o voce speciala in muzica romaneasca, un artist complet de ‘suflet-caracter-personalitate’, tot, am multa apreciere si stima. Colaborarea a decurs minunat, am rezonat perfect pe piesa si la filmari, Nico este un om pe care iti doresti sa il intanlesti macar o data in viata!„, declara Cosy.

Piesa „Cine oare” este compusa de catre DOMG (Dorian Oswin & Mihai Gruia) si Cosy, iar videoclipul este regizat de catre Richard Stan.

Sunt incantata de aceasta colaborare, sper ca rezultatul sa fie cel pe care ni l-am dorit amandoi si anume sa ajunga un hit in topurile romanesti. Am lucrat la acest single cu placere si sper sa va incante de la prima ascultare”, declara Nico.

See Also

Rapperul Cosy a lansat pana in prezent numeroase piese, precum „O sa-mi mearga struna”, „Pasageri”, „Pe cine iubesti tu”, dar si colaborari cu artisti ca Alan & Kepa, K-Milla, Maryem.
Nico a lansat anul acesta doua piese, „In locul tau”, cu peste 3,8 milioane de vizualizari, iar recent piesa „(Sa-mi dai) Motive”. In urma cu 2 ani, Nico a lansat un nou single alaturi de Shobby, dupa o pauza de 6 ani – „Clipe”.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top