Now Reading
Orice vis devine realitate!

Orice vis devine realitate!

Doi tineri, tocmai din inima Ardealului, Sighisoara, se implica cu ardoare in din ce in ce mai multe evenimente. O domnisoara, care in curand va implini varsta de 19 ani, studenta la ASE in anul I, Bucur Diana, si bunul ei amic, Codrut Moldovan, inca elev la liceu.
Un spectacol caritabil va avea loc la Sighisoara in data de 16 noiembrie 2016, pentru o doamna suferinda de cancer uterin, stadiul 4, eveniment organizat de acesti doi copii si care va include momente muzicale, coregrafice, si va avea ca invitati artisti locali, nationali si internationali, cel mai renumit fiind Adam Clay, cunoscut pentru hitul „Babylonia”.

14956584_1452419908136416_269752581806722302_n

De curand, doua evenimente mondene au avut loc, respectiv aniversarea revistei Ok! si Roton Party la care acesti doi tineri au participat, devenind din ce in ce mai frumosi atat din punct de vedere fizic, cat si spiritual.
Diana, increzatoare in fortele proprii, a purtat o tinuta eleganta, sexy, oferita de Royal RDesign, care i-a evidentiat trasaturile frumoase si feminine. Royal RDesign ofera tuturor doamnelor si domnisoarelor o gama vasta de tinute fabuloase, care evidentiaza senzualitatea fiecarei femei, distingand-o de restul lumii.
Dupa spusele Dianei, „recomand cu tarie acest minunat atelier de rochite. Orice femeie ar trebui sa poarte cel putin o data o tinuta de la Royal RDesign, pentru ca te face sa te simti nu doar cocheta, ci si senzuala”.
Cu pasi mici, si plini de ambitie, orice se poate rezolva. Dovada fiind cei doi tineri frumosi.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top