Now Reading
Peste 80 de artisti vor sa reprezinte Romania la Eurovision 2017

Peste 80 de artisti vor sa reprezinte Romania la Eurovision 2017

Vedete autohtone, precum Lora, Mihai Traistariu, Florin Chilian, Maxim, Ioana si Distinto, Tavi Colen si Emma, Tudor Turcu, Nora Denes, Cristina Vasiu, Teodora Dinu sau Ramona Nerra, dar si compozitori straini – suedezi, britanici si americani – spera sa reprezinte Romania la concursul de la Kiev, din luna mai. In aceeasi competitie intra si cateva proiecte produse de Marius Moga si Adrian Sana.

Cei care trec de verificarea dosarului intra in preselectie: pentru prima data in istoria participarii Romaniei la Eurovision, juriul va decide semifinalistii Selectiei Nationale intr-un show televizat. Artistii vor interpreta piesele in studiourile TVR – conditie obigatorie pentru participarea la concurs – vineri, 27, sambata, 28 si duminica, 29 ianuarie, in fata juriului si a invitatilor care ii vor sustine din gradene.

In premiera in istoria Selectiei Nationale, inregistrarile auditiilor vor fi difuzate, in perioada 5-11 februarie, intr-o serie de emisiuni, in exclusivitate la TVR 2, TVR HD si TVR International.
La final, fanii vor afla numele celor 15 semifinalisti ai Selectiei Nationale 2017, care vor ramane in cursa pentru un bilet spre scena din Kiev.

Semifinala Selectiei va avea loc duminica, 26 februarie 2017, in studioul TVR, iar Finala pe 5 martie. Castigatorul Selectiei Nationale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

See Also

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 ?i 11 mai si finala pe 13 mai. Alaturi de Romania, in competitie s-au mai inscris 42 de tari.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top