Now Reading
Cosy si Alessia colaboreaza la Hollywood

Cosy si Alessia colaboreaza la Hollywood

2017 incepe in forta pentru Cosy! Artistul pregateste un video album produs in studioul Al Saselea Simt si regizat de Richard Stan, iar prima piesa este rezultatul unei reusite colaborari cu Alessia.

"Hollywood este prima piesa de pe video albumul pe care-l voi lansa in 2017! Mesajul pe care il transmit este simplu: ii îndemn pe cei care vor sa traiasca renumitul vis american sa incerce sa inteleaga ca adevarata implinire nu poate fi definita de bunastarea materiala. Realitatea romaneasca, care de cele mai multe ori nu este una de vis, nu trebuie ignorata, ci lasata sa fie constructiva. Pentru mine, Hollywood e Romania, sud!", afirma Cosy.

Piesa a fost produsa de Rappy, Andrei Dan (C.P.R. Production), impreuna cu Alex Tabacar, Cristian Serbanescu, Vlad Goleanu si Peter Zaad (mix&master), in studioul Al Saselea Simt. Videoclipul este regizat de Richard Stan si a fost filmat pe strazile din Bucuresti, iar personajele sunt oameni simpli, normali, pe care ii puteti intalni oricand pe strada.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top