Now Reading
EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: MIHAI TRAISTARIU

EXCLUSIV! EUROVISION 2017 ROMANIA | INTERVIU: MIHAI TRAISTARIU

Mihai Traistariu, unul dintre cei mai iubiti artisti romani, este binecunoscut publicului Eurovisionist atat din Romania, cat si din intreaga Europa.
Dupa ce a adus locul patru pentru Romania si cel mai mare punctaj inregistrat de tara noastra in cadrul acestui concurs, in anul 2006, la Atena, perseverenta lui Mihai si dedicatia exprimata fata de acest fenomen muzical european isi fac din nou simtite prezenta.
Artistul a decis sa concureze din nou pentru Romania,la Kiev, si s-a calificat in Semifinala Selectiei Nationale Eurovision Romania cu o balada „spulberatoare” dupa spusele sale, „I won’t surrender” si este foarte increzator ca isi poate invinge propriul record.

Care sunt principalele calitati care ar trebui trecute pe cartea ta/voastra de vizita ca artist/ artisti?

Ambitie ! Vointa ! Dorinta ! Visare ! Incredere ! Tenacitate ! Munca ! Iubire ! Experienta ! Voce ! Comunicare ! Sensibilitate !

De ce Eurovision?

De ce nu ?! 🙂

Ce are special piesa propusa? De ce sa te/va voteze lumea?

E croita pe glasul meu, e moderna, are sound international, se retine usor, e perfecta si pentru un concurs de interpretare cat si pentru creatie … 🙂

Ce vei aduce nou pe scena de la Kiev? Cum te gandesti/ va ganditi sa imbunatatesti/ sa imbunatatiti show-ul din finala din Romania, daca vei/veti castiga?

Aici nu stiu sa raspund ! Sunt convins ca show-ul din Romania nu arata niciodata ca cel de-afara, pentru niciun artist ! Cu siguranta ar fi mai fain cel de afara, in caz ca as castiga … 🙂

Care este piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

Sunt multe … 🙂 Sunt un fan Eurovision ! Am in repertoriu vreo 6 piese cantate pe scena marelui concurs … 🙂

Daca piesa ta nu ar pleca la Kiev in acest an, obiectiv vorbind, ce alta piesa din semifinala ai putea-o vedea drept potentiala castigatoare?

See Also

Imi pare rau, dar nu le-am ascultat deloc ! Doar fragmente din preselectii … Asa ca nu pot decide ! Insa … exista doua refrene care mi-au atras atentia ! 🙂

What will happen after Eurovision?

Depinde de rezultat ! 🙂

Lasa un mesaj pentru fanii Eurovision si cititorii nostri !

Iubire cat incape … Mai ales pentru artistii Eurovision !

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top