Now Reading
Andra lanseaza single-ul “La refren”

Andra lanseaza single-ul “La refren”

Dupa succesul celor trei concerte sold-out de la Sala Palatului, Andra lanseaza un nou single, “La refren”. Piesa este extrasa de pe noul sau album, “Iubirea Schimba Tot”, material lansat chiar la spectacolul cu acelasi nume.

Albumul, coprodus de Andra Records si MediaPro Music, a fost publicat pe canalul de YouTube al artistei si feedback-ul pozitiv primit, a facut-o pe Andra sa decida ca piesa “La refren” sa fie un nou single extras de pe album.

"La Refren” este o compozitie Marius Moga, Adrian Klein si Vlad Vedes, pe un text de Marius Moga. Piesa va beneficia si de un videoclip, iar Andra si echipa ei lucreaza deja la concept si vor incepe filmarile in cel mai scurt timp.

“Mi-a placut piesa de cand am ascultat-o prima oara in studioul DeMoga si sper sa fie bine primita de fanii mei. Este o piesa de dragoste, e ritmata si iti da speranta, mi se potriveste foarte bine", a declarat Andra.

See Also

Noul album “Iubirea Schimba Tot” contine 18 piese, din care 6 sunt deja hituri, iar 12 sunt piese noi. Este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei. Andra detine Discuri de Diamant, Platina, Aur si Argint pentru vanzarile materialelor discografice lansate pana in prezent. De asemenea, are in portofoliu numeroase premii pentru vocea si performantele ei, printre care “Cea mai buna solista”, “Cea mai buna voce feminina”, “Cel mai iubit artist”, dar si multe altele.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top