Now Reading
Smiley a dat o petrecere-concert cat 10 ani de cariera solo

Smiley a dat o petrecere-concert cat 10 ani de cariera solo

Smiley a calatorit muzical cu cele 30 de piese interpretate prin fiecare dintre cei 10 ani ai sai de cariera solo, a dansat, a povestit, si-a strans in brate prietenii artisti care i-au fost alaturi pe scena, a ras, a multumit si a plans in hohote de emotie la petrecerea-concert de ziua lui care a avut peste 5000 de invitati, a durat aproape 3 ore si s-a simtit cat 10 ani.

260 de mp de ecrane led care au creat cu grafica, citate si imagini atmosfera fiecarei piese, masina intoarsa pe dos pe care si-a inceput Smiley aventura muzicala, aproape 5000 de baloane albe care au zburat spre cer la indemnul lui Smiley impreuna cu o dorinta pusa de fiecare om, ploaia de confetti, baia de lasere, chitaristul trupei Marius Pop care si-a cantat un solo plutind in aer, invitatii speciali care i-au fost alaturi pe scena printre care Alex Velea impreuna cu Dominic, fiul sau, Cabron, Grasu XXL, Guess Who, Doc, Marius Moga, Feli, Damian Draghici si colegii si prietenii sai de la trupa SIMPLU, CRBL si Piticu’, au fost doar cateva dintre elementele de interes in petrecerea-concert de 10 ani de Smiley.

Momentul de maxima incarcatura emotionala si de multe lacrimi a fost la piesa “Confesiune” pe care Smiley le-a dedicat-o parintilor sai si care a inceput cu un moment de liniste si intuneric in care publicul a auzit o inregistrare veche cu vocea unui copil. “Este o inregistrare audio cu mine la 3 ani pe care am primit-o cadou de la ai mei cand am implinit 18 ani. Atunci am aflat si povestea ei. Dupa serbarea de la gradinita unde nu am vrut sa-mi spun rolul, am ajuns acasa si am recitat in fata parintilor mei toata serbarea, toate rolurile colegilor mei pe care le stiam pe de rost, iar mama si tata m-au inregistrat si m-au aplaudat.”, povesteste artistul care in timpul interpretarii melodiei nu si-a putut stapani emotiile si a cantat a doua parte a piesei in lacrimi. “Nu mi s-a mai intamplat niciodata asta pe scena. Nu m-am putut abtine din plans, nu mi-am putut stapani emotiile si mi le-am manifestat asa cum am simtit: am cantat si am plans”, marturiseste dupa eveniment Smiley care a interpretat cea mai emotionanta piesa din concert alaturi de prietenul sau si producatorul muzical de la HaHaHa Production, Serban Cazan.

“Emotia pe care am trait-o in seara asta n-am mai trait-o niciodata. Sunt alaturi de familie, de prieteni, de colegi, de artisti pe care ii apreciez, alaturi de voi care stiti intotdeauna sa-mi dati aripi. Iubesc ceea ce fac si va iubesc pe voi care ne sustineti atat de tare de fiecare data. Va multumesc pentru primire, pentru aplauze, pentru sustinerea de acum si din acesti 10 ani. In seara asta a fost magic!", a spus Smiley fericit, emotionat si recunoscator la finalul concertului de la Arenele Romane, organizat de BestMusic si HaHaHa Production.

See Also

Dupa maratonul sufletesc si muzical in care a interpretat cu poveste, scenografie speciala, grafica unica, dansatori, invitati speciali si multa sustinere din partea publicului 30 de piese cu ajutorul carora a calatorit in timp in cei 10 ani de cariera solo, Smiley a primit cadou din partea celor prezenti cel mai puternic si sugestiv “Multi ani traiasca” pe 5000 de voci. “Ba, ce petrecere! Ne vedem anul urmator intr-o locatie mai mare”, a raspuns cu entuziasm si zambet larg pe chip artistul.

Opening-act-ul evenimentului a fost sustinut de doi dintre fostii concurenti de la Vocea Romaniei, cu care Smiley colaboreaza la HaHaHa Production, Alex Musat si Sebastian Seredinschi, care au oferit un “aperitiv” muzical curat, acustic si plin de emotie. Aplauzele publicului au fost pentru ei cel mai frumos cadou, mai ales ca 1 iunie a fost si ziua de nastere a lui Sere.

Petrecerea-concert Smiley 10 ani a facut parte din proiectul #Smiley10, un maraton de lansari, inovatii si confesiuni muzicale care se intind pe parcursul unui an intreg prin care artistul marcheaza 10 ani de cariera solo. Tot in cadrul proiectului in care a lansat prima colectie de GIF-uri a unui artist roman, prima campanie exclusiva pe revolutionara aplicatie musical.ly si jocul online “Domnu’ Smiley, sari un pic”, Smiley si-a propus sa lanseze in fiecare zi de 10 a fiecarei luni, timp de 10 luni, cate o piesa noua cu videoclip care sa culmineze la final de an de sarbatoare cu lansarea unui nou album, al patrulea din cariera sa.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top