Now Reading
Santa Molina – Me Som Romales | Provocarea addictive din cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania 2018

Santa Molina – Me Som Romales | Provocarea addictive din cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania 2018

Dupa o participare de succes in cadrul Selectiei Nationale de anul trecut cu piesa “Wild child”, Eduard Santha revine mai wild si mai veridic ca niciodata, alaturi de Lucas Molina, cu un proiect ce va face senzatie si post Eurovision 2018. “Me som Romales” este piesa-manifest despre nebunia din spiritul fiecaruia dintre noi, ritmurile addictive de reggae & balcanic aprinzand spiritele si facand sa dai replay inca o data si inca o data.
Putem spune ca “Me som Romales” este una din piesele noastre preferate din selectia pentru 2018 si mizam ca romanii o vor vota in numar foarte mare.

O problema reala care ii atinge pe majoritatea oamenilor, este spiritul liber si, de multe ori, inteles gresit al tiganilor, oameni care, de altfel, sunt foarte creativi si cu o dorinta extraordinara de a exprima arta in forma ei cea mai pura. Scriind refrenul in limba Romales am incercat sa captez autenticitatea mesajului, restul piesei fiind interpretata in limba engleza. De asemenea, am descoperit ca orice mariaj cultural tiganesc cu orice cultura internationala functioneaza in echilibru perfect. “Vreau pace!” Acesta e mesajul meu! Vreau sa lasam armele, atat cele metaforice, cat si cele reale si sa traim in armonie. Asta e menirea noastra! Piesa a fost scrisa de mine, Eduard Santha, si produsa impreuna cu Luft Records.
Colaborarea cu Lucas Molina a inceput in urma cu cateva luni, cand la un eveniment, am realizat ca avem interese comune pe plan profesional si artistic. Inca din primele sesiuni in studio am observat cum cultura argentiniana si background-ul lui Lucas in flamenco, se imbina perfect cu cel arhaic si ardelean al meu.
Amandoi avem o afinitate pentru muzica balcanica si, in viziunea noastra, ea poate sa ofere accente in muzica secolului 21. Asa s-a nascut proiectul “Santa Molina
, a declarat Eduard Santha.

Eurovisionul a venit foarte natural pentru mine, participand si anul trecut, cand am ajuns in finala selectiei nationale. Anul acesta participam cu piesa “Me Som Romales”, in cadrul acestui proiect nou numit Santa Molina! Proiectul va continua si dupa Eurovision. Este un proiect cu care ne-am propus sa ajungem cat mai sus si cu care sa depasim multe bariere. Avem deja 2 piese in lucru si lucram deja la un show intreg, care va contine toate ingredientele: dans, percutie, muzica, a completat Lucas Molina.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top