Now Reading
Trupa VUNK a descoperit o noua specie de om: CAMELEOM!

Trupa VUNK a descoperit o noua specie de om: CAMELEOM!

CAMELEOM-ul este un hibrid intre cameleon si om, o specie noua de oameni, aceia care nu se tem sa arate ce simt, care isi accepta defectele, slabiciunile, greselile, sentimentele de vina, sperantele, visele, asteptarile sau reusitele, fara sa incerce sa le ascunda.

Pe 24 mai, la Arenele Romane, VUNK pune in scena cea mai mare productie a lor din acest an, concertul simfonic rock “CAMELEOM”!

Este prima data cand VUNK canta la Arenele Romane, in acest an mutand aici concertul lor anual traditional de la Sala Polivalenta.

Spectacolul povesteste transformarea unui om si a emotiilor prin care trece in fiecare zi de la rasarit pana in noaptea ce urmeaza.

"Suntem inconjurati de oameni care se tem din ce in ce mai tare sa-si asume cine sunt, sa-si exteriorizeze emotiile, din teama de a nu fi judecati, din teama de a nu fi intelesi si asistam cu totii la o izolare a oamenilor. Facem acest spectacol pentru a le arata ca la fel ca ei suntem multi, suntem toti.

See Also

Concertul asta este unul dintre cele mai importante ale carierei noastre, fiind vorba de un concert simfonic, in care vom canta toate hiturile trupei si alte piese, pe care, de obicei, nu le cantam in concertele noastre, acompaniati de o orchestra de 50 de oameni, dirijati de George Natsis. Ne vom mai implini un vis odata cu acest spectacol”, a declarat Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top