Now Reading
Maluma canta pe 30 iunie in Bucuresti!

Maluma canta pe 30 iunie in Bucuresti!

Maluma, unul dintre cei mai difuzati artisti la ora actuala, va sustine un concert la Bucuresti in aceasta vara. El face parte din turneul F.A.M.E. Europe.
Anuntul a fost facut de Maluma printr-o postare pe Instagram. Evenimentul se va desfasura pe 30 iunie. Inca nu au fost anuntate locatia si pretul biletelor, dar vom reveni cu detalii.
Maluma va veni sa cante hiturile „Felices los 4”, „Corazon” si „El Prestamo”. Albumul F.A.M.E. (Faith, Alma, Music, Essence) al artistului columbian va fi disponibil pe piata din 23 martie 2018. Maluma si-a lansat primul album de studio, „Magia”, in 2012. Videoclipul single-ului „Obsesión” de pe acest album a inregistrat 184 de milioane de vizualizari pe platforma YouTube.
Cel de-al doilea album, „Pretty Boy, Dirty Boy”, a fost lansat la sfarsitul lui 2015 si contine elemente de reggaeton, pop si urban music. Single-urile „Borró Cassette”, „El Perdedor” si „Sin Contrato” au intrat in Top 10 Billboard Hot Latin Songs. In 2016, a colaborat cu artistii Thalía, Ricky Martin si Shakira. De-a lungul carierei a primit mai multe nominalizari la premii importante, printre care MTV Europe Music Award, precum si Billboard Music Awards.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top