Now Reading
Shakira si Maluma colaboreaza pentru un nou hit-single, „Clandestino”

Shakira si Maluma colaboreaza pentru un nou hit-single, „Clandestino”

Shakira si Maluma fac din nou o super echipa pentru noul single „Clandestino”. Piesa este a treia colaborare a duo-ului.
Starurile pop-ului columbian canta despre un du-te vino intr-o poveste de dragoste interzisa, piesa fiind scrisa si produsa de Shakira, Maluma si Édgar Barrera. „Povestea noastra este ilegala si nu te voi nega / Imi platessc sentinta pentru a te saruta”, canta cei doi in limba spaniola.

Duo-ul a lucrat anterior pentru piesele prezentate pe albumul Shakirei din 2017, „El Dorado”: „Chantaje” si „Trap”. „Chantaje” a fost un mare succes international pentru ei, situandu-se pe primele locuri in US Songs Hot Latin, precum si in topurile din Spania, Brazilia si mai multe tari din intreaga lume. „Cand intalnesc un producator in studio, este un fel de blind date„, a declarat Shakira pentru Billboard despre parteneriatul sau muzical fructuos cu Maluma. „Dar ceea ce am gasit cu Maluma a fost chimia absoluta. In momentul in care energia creativa a inceput sa curga, nu s-a oprit niciodata”.

Shakira se afla in prezent in turneul El Dorado prin Europa si va canta în intreaga America de Nord din august pana in octombrie, inainte de a se indrepta spre America de Sud pentru turneul final.

Maluma va sustine un super concert in data de 30 iunie la Romexpo – Bucuresti, in cadrul evenimentului „El Carrusel”.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top