Now Reading
De ziua ei, ANTONIA le-a oferit cadou fanilor o piesa sensibila, de suflet “In oglinda”

De ziua ei, ANTONIA le-a oferit cadou fanilor o piesa sensibila, de suflet “In oglinda”

ANTONIA si-a sarbatorit ziua de nastere si le-a oferit cadou fanilor o piesa induiosatoare, sensibila si inspirata din viata artistei.
“In oglinda” este o piesa compusa de Denis Roabes (The Motans), Antonia si Marco & Seba si produsa de ei.
?“M-am deschis cel mai mult fata de fani, de public prin piesa aceasta, am dat o bucatica din intimitatea mea. Mie nu prea imi place sa comentez despre acest subiect, pentru ca sincer, nici nu este necesar, dragostea mamei pentru copilul sau este evidenta si nu trebuie sa ma explic. Nu am mai prea vorbit despre subiectul acesta in ultima vreme. Piesa „In oglinda” arata tot ceea ce simt pentru ea si este cea mai frumoasa piesa scrisa pentru mine, pentru ca este despre fiica mea.
Il admir foarte mult pe Denis Roabes, este foarte talentat, este foarte poetic. M-a ascultat la studio la sesiune, i-am vorbit despre Maya, fetita mea, si despre ceea ce simt si el a transformat totul intr-un singur cantec. A reusit sa transmita tot ceea ce simt eu prin muzica. Si ii multumesc din tot sufletul. Plang de fiecare data cand o ascult. Le multumesc lui Denis (The Motans) si Marco&Seba pentru aceasta piesa
", a spus ANTONIA.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top