Now Reading
Asia Express season two winner CRBL has released his new video, "They Will"

Asia Express season two winner CRBL has released his new video, "They Will"

Dupa ce a castigat „Asia Express – Drumul Elefantului“ si amuleta din aur in valoare de 30.000 de euro, CRBL a lansat noul sau videoclip, „Ele vor”, filmat in Dubai. Clipul este filmat de partenerul lui CRBL la Asia Express, Oase. „Pentru cei care nu stiu, el e super pasionat de zona asta de video si de montaj, si nu e pentru prima oara cand colaboram“, a declarat CRBL.
CRBL, pe numele real Eduard Mihail Andreianu, intentioneaza s? investeasca banii castigati in palpitanta competitie in muzica, in timp ce Oase (Ionut Dongo) vrea sa isi deschida un bar. Totodata, in viitorul apropiat, cei doi vor sa isi faca fiecare cate un tatuaj special pentru castigul lor, cu logo-ul „Asia Express“,
Coregraful si cantaretul CRBL, si dansatorul Oase sunt prieteni buni de ani buni, pusi mereu pe glume, dar seriosi atunci cand vine vorba de provocari. Finala i-a dus de la agonie la extaz, iar la sfarsitul unei curse dure au fost invingatorii sezonului doi „Asia Express“, in timp ce Ruby si iubitul ei, Robert, s-au clasat pe locul doi, ajungand la final cu doar trei minute dupa echipa castigatoare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top