Now Reading
INNA lanseaza trei piese de pe albumul „YO”, compus integral de artista in limba spaniola

INNA lanseaza trei piese de pe albumul „YO”, compus integral de artista in limba spaniola

INNA lanseaza albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multa iubire si sinceritate, din suflet, chiar de artista si produs de David Ciente, alaturi de care aceasta a mai colaborat pentru piese ca „Ruleta”, „Gimme Gimme” si „Nirvana”.

„YO” include 11 piese, iar artista prezinta fanilor „Te Vas”, „Fuego” si „Gitana”.

INNA – Te Vas

INNA – Fuego

INNA – Gitana

Piesa si clupul „Te Vas” au fost lansat in exclusivitate pe billboard.com
Si pentru ca a vrut sa isi surprinda fanii, artista a mai lansat inca doua videoclipuri de pe album, in aceeasi zi. „Fuego” si „Gitana” au fost lansate intai pe www.yosoyinna.com, acolo unde fanii pot descoperi contiut exclusiv despre artista.

Toate cele 11 videoclipuri de pe album au fost filmate si regizate de Alexandru Muresan si Bogdan Paun de la NGM Creative, iar productia video este semnata de Loops Production. De echipa de beauty a INNEI s-au ocupat Andra Manea si Anca Buldur (make-up), Sorin Stratulat si Adonis Enache (hair), RDStyling (tinute).

Pentru videoclipul „Te Vas”, INNA si-a dorit mult sa danseze. Rezultatul? Miscari de dans contemporan realizate impreuna cu Dragos Istvan, dansator si coregraf, un dans puternic ce sustine melodia si mesajul piesei.

See Also

"Este una dintre piesele mele de suflet (desi imi plac toate de pe acest album), o poveste pasionala de dragoste. Mi-am dorit ca videoclipul sa fie diferit fata de altele de pe albumul „YO”. Sunt foarte bucuroasa de cum a iesit si le multumesc celor de la NGM Creative, dar si lui Istvan", said INNA.

INNA a mai lansat pana acum 4 piese de pe albumul „YO”: „RA”, „Iguana”, „Sin Ti” si „Tu Manera”. Aceasta din urma este inclusa pe coloana sonora a serialului „Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

Albumul „YO” este in limba spaniola, este compus integral de artista si produs de David Ciente si lansat cu Global Records si ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezinta artisti de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top