Now Reading
Taylor Swift si Katy Perry fac pace in cel mai nou videoclip „You need to calm down”

Taylor Swift si Katy Perry fac pace in cel mai nou videoclip „You need to calm down”

Noul videoclip al lui Taylor Swift, „You need to calm down”, a avut premiera luni dimineata (17 iunie) in America de Nord.
Clipul plin de culoare, in care sunt prezente cameo-uri ale lui Ryan Reynolds, distributia Queer Eye, Ellen DeGeneres, Adam Lambert, Hayley Kiyoko si altii, o prezinta pe Swift care se trezeste intr-un parc de rulote, petrecandu-si apoi ziua la piscina, savurand o ceasca de ceai la o petrecere, bronzandu-se si apoi plecand impreuna cu ceilalti locuitori prietenosi, diversi si excentrici ai parcului. La un moment dat, Swift participa la un drag show cu staruri pop si personaje imbracate precum Cardi B, Nicki Minaj, Katy Perry, Beyonce si multe altele, in timp ce picketerii homofobi au un colaps.
Imbracata ca o cutie de cartofi prajiti, ea danseaza si o imbratiseaza pe Perry, care este imbracata intr-un cheeseburger (un gig jucaus al lui Perry la adresa aparitiei ei din cadrul Met Gala 2019), in mod oficial si, odata pentru totdeauna, punand capat unui razboi ce treneaza de ceva ani.
Alte celebritati prezente in videoclip ii includ pe Adam Rippon, Laverne Cox, Billy Porter, Ciara si Todrick Hall.
Piesa este un imn anti-ura si sustinere a miscarii LGBT, extrasa de pe urmatorul album al lui Swift.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top