Now Reading
Celebrul blogger Shady Shae vine special in Romania, la concertul Michael Jackson Tribute Show pentru a-l asculta live pe Bogdan Ioan

Celebrul blogger Shady Shae vine special in Romania, la concertul Michael Jackson Tribute Show pentru a-l asculta live pe Bogdan Ioan

Bogdan Ioan nu a cucerit doar publicul roman cu prima sa auditie de la „Vocea Romaniei”, atunci cand a cantat piesa „Earth Song” a lui Michael Jackson, ci intreaga lume. Momentul sau, care a intors instantaneu scaunele celor patru antrenori, o premiera a emisiunii, a devenit viral si a obtinut reactii coplesitoare si felicitari de la bloggeri, vloggeri si influenceri internationali.
Unul dintre cei mai cunoscuti creatori de continut video, cu reactii spontane la vizionarea acestui moment, este Shady Shae, care a continuat sa-l urmareasca pe Bogdan pe toata durata emisiunii, sa il sustina, devenind chiar fan muzica romaneasca. Primul sau video despre Bogdan poate fi vazut aici, iar acesta a fost urmat de alte cateva pe canalul sau de YouTube.

La randul sau, Bogdan, care a raspuns tuturor mesajelor de felicitare primite pe parcursul emisiunii, spune ca experienta de a vedea toate aceste reactii, in diverse tari, a fost una complet neasteptata si emotionanta pentru el.
"Shady a fost primul pe care l-am vazut si a fost senzationala reactia lui. Ulterior am vazut aproape toate videourile de acest fel si pot spune ca reactia lui a fost cea mai amuzanta si cea mai spontana. Dupa alte cateva postari, si despre mine si despre alti concurenti, am luat legatura cu el, i-am multumit pentru sustinere si am devenit amici. Mi-a scris ca se gandeste sa vina la concertul meu din 25 iunie si am ramas socat. L-am intrebat: Mi-a spus ca da si ma bucur enorm ca vine sa vada spectacolul si ca avem ocazia sa ne intalnim", spune Bogdan, incantat.

Invitatul sau surpriza va fi prezent la Fratelli Studios pentru a se bucura live de spectacolul Michael Jackson Tribute Show pe care Bogdan Ioan il organizeaza pe 25 iunie, de la ora 21:00, cu ocazia a 10 ani de la moartea regelui pop.

See Also

Shady Shae spune ca abia asteapta sa vina pentru prima data in Romania si sa-l auda live pe cel pe care l-a urmarit aproape trei luni la „Vocea Romaniei” si datorita caruia a descoperit si muzica romaneasca. „Cand am primit acel video cu Bogdan, dupa ce l-am ascultat, am fost socat! La inceput am crezut ca este suprapusa vocea lui Michael Jackson peste a lui. Dar ascultand cu atentie, spre final am sesizat unele mici diferente de tonalitate si am realizat ca interpretarea ii apartine in totalitate lui Bogdan. A fost o experienta foarte frumoasa sa ii urmaresc evolutia la emisiune, dar acum vreau sa trec la urmatorul nivel: sa il ascult live! Sunt foarte curios si abia astept sa il vad in spectacolul sau, Michael Jackson Tribute Show".

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top