Now Reading
Bogdan Ioan a pregatit un moment special alaturi de 19 concurenti de la „Vocea Romaniei”, in spectacolul Michael Jackson Tribute Show

Bogdan Ioan a pregatit un moment special alaturi de 19 concurenti de la „Vocea Romaniei”, in spectacolul Michael Jackson Tribute Show

Bogdan Ioan, castigatorul emisiunii „Vocea Romaniei” in 2018, in echipa lui Smiley, face ultimele pregatiri pentru cel mai mare concert al sau de pana acum: Michael Jackson Tribute Show, care va avea loc marti, 25 iunie, de la ora 21:00, la Fratelli Studios. Pe langa momente spectaculoase de muzica, dans, coregrafii ample, band live, proiectii video, efecte speciale si un playlist de 18 piese din repertoriul lui Michael Jackson, caruia Bogdan ii aduce un omagiu chiar in ziua in care se implinesc 10 ani de la moartea megastarului, artistul a mai pregatit o surpriza.

El va avea nu mai putin de 19 invitati, colegii sai concurenti la „Vocea Romaniei” impreuna cu care Bogdan va interpreta o piesa speciala. Toti cei vor nu rata spectacolul Michael Jackson Tribute Show, pentru care se pot achizitiona biletele de pe iabilet.ro, ii vor asculta si pe Alina Statie, Andrei Voicu, Claudia Popina, Diana Strat, Feihong Pascu, Florian Popa, Joel Benson, Lina Sanden, Luiza Cobori, Mara Captaru, Maria Luisa Andrici, Maria Udrea, Mihai Meiros, Mihai Turbatu, Mihnea Valceanu, Nicoleta Oancea, Oana Tabultoc, Silvia Virlan, Sorina Bica si pe Alina Dinca, vocal coach din echipa lui Smiley.

"M-am gandit ca acest show este un motiv foarte bun si pentru o reuniune marca Vocea Romaniei. Ma bucur ca prietenii si colegii mei de la Vocea au acceptat invitatia mea de a lua parte la acest spectacol, pentru care am muncit foarte mult. Nu as vrea sa dau mai multe detalii legate de momentul in sine deoarece vreau sa ramana o surpriza, dar va pot spune ca va fi cel mai frumos moment al serii si cel mai emotionant. Va fi cireasa de pe tort J”, spune Bogdan care, in aceste zile, face repetitiile finale inclusiv cu o echipa de sase dansatori. Impreuna cu acestia, el va recrea cele mai importante coregrafii care au impresionat generatii intregi de fani Michael Jackson.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top