Now Reading
Eda Marcus si Elvin Dandel prezinta Cerbul de Aur 2019

Eda Marcus si Elvin Dandel prezinta Cerbul de Aur 2019

Vedeta TVR Eda Marcus si Elvin Dandel formeaza un nou cuplu in show-biz-ul romanesc. Pe scena Cerbului de Aur 2019! Daca Eda, indragita prezentatoare a Televiziunii Romane, este pentru prima data pe scena de la Brasov, Elvin revine in Piata Sfatului dupa ce, in 1996, a fost unul dintre artistii invitati, iar in 2008 a prezentat Festivalul, alaturi de Alina Sorescu si Ruxandra Gheorghe.

Eda paraseste temporar pupitrul Stirilor sportive TVR pentru a trai emotiile Cerbului si a fi acolo unde a visat mereu sa ajunga. „Anul acesta imi voi serba ziua de nastere in cel mai frumos mod cu putinta: pe scena Cerbului de Aur!”, marturiseste Eda. „Nu am ratat nicio editie si imi aduc aminte de momentul in care Cerbul de Aur era castigat de Monica Anghel, in 1996, iar eu, in varsta de 14 ani, eram in public. Eram atat de emotionata si plangeam de fericire, gandindu-ma timid ca poate candva, cand voi creste mare, voi avea ocazia sa fiu si eu parte din ceea ce inseamna Cerbul de Aur. Si am avut! La ani distanta, am lucrat ca redactor pentru festival, iar acum voi fi pe scena!”, mai spune frumoasa vedeta TVR.

Actor, muzician, prezentator! Dupa cum se vede, Elvin Dandel a preluat stafeta de la tatal sau Ricky Dandel in toate domeniile artistice. „Sunt foarte fericit sa fiu pentru a doua oara pe scena Festivalului in calitate de prezentator, sa simt de aproape pulsul acestui eveniment de traditie”, declara Elvin, care isi aminteste si de prima sa aparitie la Cerb, in 1996. „Aveam 15 ani si am interpretat alaturi de tatal meu cunoscuta „Perinita“, intr-o prelucrare techno, aranjament care mi-a apartinut, show-ul nostru fiind chiar in deschiderea recitalului lui Tom Jones”, spune tanarul Dandel. „Faptul ca am fost invitat din nou pe scena prestigiosului festival ca prezentator ma onoreaza. Doresc intregii echipe de organizare si participantilor o editie reusita, care sa ramana si peste ani in memoria publicului”, incheie Elvin.

See Also

Eda si Elvin vor prezenta cele doua zile de concurs din cadrul Festivalului (joi-vineri, 22-23 august) si Seara de Gala (sambata, 24 august).

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top