Now Reading
MY FAIR LADY – CEL MAI IUBIT MUSICAL DIN TOATE TIMPURILE, PESTE DOAR CATEVA ZILE LA SALA PALATULUI

MY FAIR LADY – CEL MAI IUBIT MUSICAL DIN TOATE TIMPURILE, PESTE DOAR CATEVA ZILE LA SALA PALATULUI

De la prima punere in scena pe Broadway, in 1956, si pana astazi, musicalul „My Fair Lady” continua sa cucereasca generatii intregi de spectatori, fiind denumit de critici „musicalul perfect”.
Daca doriti sa petreceti o seara relaxanta, plina de umor, in compania familiei sau a prietenilor, va propunem sa vizionati unul dintre cele mai longevive si de succes musicaluri din toate timpurile – „My Fair Lady”, in regia lui Razvan Ioan Dinca.
Miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30, scena Salii Palatului din Bucuresti va capata noi dimensiuni devenind spatiul de poveste al unui spectacol total, in care teatrul, muzica si dansul se imbina intr-o armonie perfecta.
In acompaniamentul orchestrei live condusa de dirijorul Daniel Jinga, protagonistii productiei Irina Baiant, Ernest Fazekas, Aura Calarasu, Adrian Nour, Ecaterina Ladin, Ionut Burlan, Filip Ristovski, Irina Bucescu si Ovidiu Usvat, alaturi de alti peste 70 de artisti va vor cuceri toate simturile si va vor purta dincolo de limitele unui musical conventional.
Cu elemente de decor impresionante, 200 de costume, momente muzicale si coregrafice remarcabile, spectacolul „My Fair Lady” reda cu maiestrie atmosfera pietelor londoneze si povestea de dragoste fascinanta si sinuoasa dintre un profesor de fonetica si o simpla florareasa.

Asadar, va asteptam pe 2 octombrie, la Sala Palatului, sa fiti martorii unui spectacol cu adevarat special, condimentat cu romantism, situatii neasteptate, amuzante si iubiri imposibile. „My Fair Lady” este una dintre cele mai mari productii private de musical din Romania si reprezinta bucuria muzicii si a dansului. Povestea Elizei Doolittle despre dragoste si schimbare inspira publicul de orice varsta.

Musicalul „My Fair Lady” este bazat pe textul piesei de teatru „Pygmalion”, scris de George Bernard Shaw, avand ca personaj principal o figura din mitologia greaca, Pygmalion, care s-a indragostit de o sculptura creata de el, iar aceasta a prins viata. Shaw a scris piesa in 1912, iar premiera a avut loc la Hofburg Theatre din Viena, pe 16 octombrie 1913.
Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate din reteaua Iabilet.ro, precum si de la magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, statia de metrou Unirii 1, magazinul Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet, de la terminalele Selfpay, la preturi variabile in functie de categoria de loc.
Spectatorii care doresc sa participe la acest spectacol alaturi de cei dragi pot profita de pachetele „Friends and family”, pentru care se aplica un pret special. La peste 8 bilete cumparate, clientul va beneficia de o reducere de 20%, iar la mai mult de 4 bilete cumparate se va aplica o reducere de 15%.

See Also

DISTRIBUTIE:
Irina Baiant – Eliza Doolittle
Ernest Fazekas – Henry Higgins
Adrian Nour – Colonelul Pickering
Ecaterina Ladin – Mrs. Pearce
Ionut Burlan – Alfred Doolittle
Aura Calarasu – Mrs. Higgins
Filip Ristovski – Freddy Esynford Hill
Irina Bucescu – Mrs. Esynford Hill
Ovidiu Usvat – Zoltan Karpathy
***
Regizor | Razvan Ioan Dinca
Dirijor | Daniel Jinga
Scenograf | Maruti Evans
Coregraf | Violeta Dinca
Designer costume | Oana Botez
Designer lumini | Daniel Klinger
Traducere | Ernest Fazekas

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top