Now Reading
Irina Rimes pregateste un turneu national pentru promovarea albumului-carte „Cosmos”

Irina Rimes pregateste un turneu national pentru promovarea albumului-carte „Cosmos”

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate si complexe artiste din Romania, da startul celui de-al doilea turneu din cariera sa. „Cosmos” reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile artistei, exprimate atat prin intermediul pieselor, cat si prin poeziile din cartea albumului.

"Locul meu preferat este pe scena, starea mea preferata este atunci cand primesc energie de la publicul care canta cu mine. Albumul „Cosmos” merita turneul asta si uite-l ca vine. Astept cu nerabdare sa cant „Ce se intampla doctore?”, „Baiatul meu frumos” sau „Dorule”. Abia astept sa vad daca albumul „Cosmos” si-a gasit locul in sufletul publicului meu sau inca nu. Abia astept sa ma vad cu ei si sa le fac cunostinta cu inca un album scris din dragoste", said the artist.

Turneul de promovare a albumului – carte „Cosmos” va ajunge in orasele Galati (28 octombrie), Constanta (29 octombrie), Iasi (19 noiembrie), Craiova (26 noiembrie). Pentru Timisoara, Brasov, Arad, Bacau – datele vor fi anuntate in curand.

Printre cele mai apreciate piese ale artistei se numara: „Ce s-a intamplat cu noi” cu peste 46 de milioane de vizualizari pe YouTube, „Bolnavi amandoi” cu peste 34 milioane de vizualizari, „Poem” feat. The Motans cu peste 29 milioane de vizualizari.

Cele mai recente melodii lansate – „24:00”, „In palme”, „Ce se intampla, doctore?” – se remarca prin gratie, nonconformism, feminitate si o linie melodica ce ramane in minte pe repeat.

See Also

Biletele se pun in vanzare pe 1 octombrie la ora 18:00. Primele bilete au si o reducere Early Bird de 30%, valabila pentru primele 100 de bilete vandute.

Universul Irinei Rimes colorat cu planete si emotii, poezie si joaca va fi dezvaluit pe 2 octombrie la Maratonul organizat in parteneriat cu KISS FM si ProTV. Acesta va fi difuza pe ProTv plus si pe toate canalele online Pro TV, cat si pe canalele online ale artistei.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top