Now Reading
Irina Rimes lanseaza clipul melodiei „Nicaieri” – „M-am intors in trecut ca sa pot scrie piesa asta!”

Irina Rimes lanseaza clipul melodiei „Nicaieri” – „M-am intors in trecut ca sa pot scrie piesa asta!”

Irina Rimes lanseaza clipul piesei „Nicaieri”, de pe albumul Cosmos, care reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile artistei, exprimate atat prin intermediul pieselor, cat si prin poeziile din cartea albumului.
„Nimeni” este o melodie care vorbeste despre iubire, gelozie, paranoia si cautari. Irina vine cu o perspectiva realista si dura prin versurile care creeaza o imagine a unei relatii aflate in descompunere: „Nicaieri a aparut intr-o sesiune cu Vlad Lucan, unul dintre producatorii mei preferati. Piesa este cantata cu versuri scrise de acum doi ani, m-am intors in trecut ca sa pot scrie piesa asta.”
De regia videoclipului s-a ocupat Bogdan Paun, de imagine Alex Muresan, iar de productie Loops Production.

Irina Rimes va porni in turneul de promovare al albumului Cosmos. La scurt timp dupa ce s-au pus in vanzare biletele, spectacolele din Galati si Iasi erau deja sold-out, insa fanii Irinei vor avea inca o sansa sa o vada, deoarece se vor organiza inca doua spectacole suplimentare: pe 28 octombrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati, si pe 9 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.

Turneul COSMOS ajunge in aceasta toamna si in Constanta, pe 29 octombrie, si in Craiova, pe 26 noiembrie. Vor urma Timisoara, Brasov, Arad si Bacau, iar datele pentru aceste orase vor fi anuntate in curand.

Turneul este organizat de Headline Management, Global Records si Quantum Music, in parteneriat cu KissFM. Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.iabilet.ro.

See Also

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top