Now Reading
Maiestrie, gratie si pasiune in cadrul Atelierelor Excelsior – Dans, editia 3

Maiestrie, gratie si pasiune in cadrul Atelierelor Excelsior – Dans, editia 3

Martha Graham spunea ca dansul este limbajul ascuns al sufletului. Dincolo de a fi un limbaj, dansul este cunoastere, expresie, creatie. Si cu fiecare partener isi schimba nuantele.
Atelierele Excelsior – Teatru Dans au beneficiat in acest an de prezenta a doi maestri. Prim balerina Operei Nationale din Bucuresti si una dintre cele mai frumoase si mai gratioase femei din Romania, Monica Petrica. Si Daniel Mandita, omul cu sufletul in pasi intensi de tango, creatorul uneia dintre cele mai puternice scoli de dans din Romania, TangoTangenT.
Timp de doua zile copiii, adolescentii si maturii bucuresteni si nu numai au beneficiat de cursuri de yoga-balet – care a insemnat echilibrare, gratie eliberare, si de tango – reprezentat de pasiune, postura, invitatie si dialog.
Evenimentul a pornit de la ideea scriitoarei, jurnalistei si PR-ului de nivel national, Eveline Pauna, este organizat de Primaria Capitalei prin Teatrul Excelsior si isi propune sa le ofere copiilor si tinerilor talentati din Romania sansa unei experiente de invatare autentica si deschiderea perspectivelor privind o viitoare cariera in domeniul dansului.
Maine, 17 noiembrie, de la ora 19, Teatrul Excelsior va gazdui un open-class cu public, unde se vor prezenta rezultatele acestor doua sesiuni de cursuri cu un program special pregatit de catre cursanti impreuna cu cei care le-au fost profesori. Intrarea este gratuita asa ca sunteti invitati in numar cat mai mare!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top