Now Reading
Dorian Boguta si Dragos Bucur au deschis 2DB Studio Films, cel mai nou platou de filmare din Bucuresti

Dorian Boguta si Dragos Bucur au deschis 2DB Studio Films, cel mai nou platou de filmare din Bucuresti

Dorian Boguta si Dragos Bucur – doi actori, doi parteneri de afaceri si doi prieteni care au mai facut un pas impreuna: au deschis 2DB Studio Films, cel mai nou platou de filmare din Bucuresti, cu o suprafata totala de 660 mp si o inaltime de 9 m, aflat pe Calea Giulesti nr. 333. Numele acestuia, deschis aseara, cand Dorian si Dragos l-au prezentat prietenilor, cunoscutilor si colaboratorilor in cadrul unei petreceri, este dat de initialele celor doi actori, care, iata, mai au inca un lucru in comun. „Am muncit 7 luni la acest loc si in tot acest timp chiar am fost 2 DB, adica doi debili”, au marturisit razand Dragos si Dorian. Invitatii au vazut in premiera trailerele noilor productii in care s-au implicat in ultima vreme: „Urma”, debutul ca regizor intr-un lungmetraj al lui Dorian Boguta, a carui premiera va avea loc pe 6 martie, si „Delta Neagra”, un serial fantasy al carui scenariu este scris de Dragos Bucur si fiica lui, Sofia. In plus, toti cei care le-au fost alaturi au putut sa se fotografieze pe un scaun de regizor care i-a apartinut chiar lui Franco Zeffirelli, un cadou primit de cei doi cu ocazia lansarii noului studio.

Andreea Esca, INNA, Serban Pavlu, Tudor Giurgiu, Tudor Istodor, Andi Vasluianu, Alexandru Papadopol, Adrian Vancica, Elvira Deatcu, Kim Ciobanu, Bogdan Iancu, Diana Sar, Ana Maria Moldovan, Dan Bordeianu, Ducu Ion, Alina Valcu, Cristina Joia, Valentin Ionascu, Dana Nalbaru, dar si colegi de la case de productie au fost aseara alaturi de Dragos si Dorian.

„Suntem prieteni inca din secolul trecut si eu cred ca asta spune multe. Nu ca am avea o varsta respectabila, ci ca, mai degraba, nu am avea nevoie de multe cuvinte ca sa ne intelegem. Deschiderea studioului a venit cumva firesc, ne gandeam la asa ceva de multa vreme, iar acum a venit si oportunitatea. A contat si domeniul, ca daca ne-am fi apucat de facut case, nu cred ca ne-am fi inteles”, a povestit Dorian Boguta. „Ne stim de prea mult timp si nu as vrea sa intram in detalii care sa ne puna intr-o lumina nefavorabila. Eu intentionez de mult timp sa cumpar Studiourile Buftea, dar pentru ca Bobby Paunescu s-a miscat mai repede, am gasit in Bucuresti o solutie mai comoda pentru producatorii de film, publicitate si clipuri muzicale”, glumeste Dragos Bucur.

See Also

Experienta acumulata de-a lungul anilor in numeroasele proiecte, fie de film, fie de televiziune, i-a facut sa constientizeze cat este timpul de important si, mai ales, optimizarea lui. Tocmai asta considera ca este punctul forte al acestui studio. „2DB Studio Films este la 15 minute de Piata Victoriei si asta este un avantaj enorm pentru producatori, are locuri de parcare (un alt mare plus) si este dotat cu cabine de machiaj pentru actori, de productie si depozit. „Lasand gluma cu Buftea deoparte, cred ca este o varianta foarte buna pentru producatorii care cauta un platou de filmare in mijlocul Bucurestiului”, rezuma Dragos Bucur. „E singurul din Bucuresti la dimensiunile acestea, prevazut cu tot ce ai nevoie din punct de vedere tehnic. Sunt peste 50 de locuri de parcare, are bariera la intrare si este exclus un potential conflict cu cineva din apropiere. In plus, exista posibilitatea de a filma si in exterior, in padurea din apropiere sau pe strazi. Sa va mai spun si ca exista o cantina la numai 70 de metri distanta? Tinand cont de toate aceste detalii, orice producator isi poate da seama cat economiseste la un proiect”, a mai precizat Dorian.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top