Now Reading
Review: La Roche-Posay Clinical Trials

Review: La Roche-Posay Clinical Trials

Toți skin-care junkies au auzit măcar o dată despre brandul dermato-cosmetic La Roche Posay și cel mai probabil sunt familiarizați cu sintagma „recomandat de medici dermatologi din toată lumea”. Dar, conform căror studii, rapoarte sau analize este recomandat acest brand, mai exact, care gamă, care produs este considerat cel mai bun/eficient și pentru ce este el recomandat?

Specialiștii în dermatologie La Roche Posay împreună cu echipa responsabilă pentru dezvoltarea produselor, conduc studii clinice constant în vederea îmbunătățirii și actualizării ingredientelor și formulelor deja existente.

Vom analiza gama Efflaclar by La Roche Posay, destinată tenului cu probleme acneice. Am ales aceste produse pentru că sunt cele mai cunoscute ale acestui brand dar și cele mai achiziționate dintre toate cele disponibile în magazine și farmacii.

Crema corectoare anti-imperfecțiuni, anti semne post-acneice, anti-recurență, Effaclar Duo, are cele mai multe review-uri pe site-ul oficial www.larocheposay.ro (192 reviews și 5/5 rating)  și pe Emag (154 reviews și 4.6/5 rating). Așadar, este un produs bine cotat pe piață, bucurându-se de atenția publicului.

Crema este testată pe pielea grasă, predispusă la acnee, imperfecțiuni severe și recurente precum și semne persistente. Asta reiese chiar din cercetarea realizată de laboratoarele dermatologice La Roche Posay. Pentru acest studiu observațional dermatologic au participat mai mult de 6700 de subiecți, pe toate fototipurile. Acesta a durat timp de două luni, iar persoanele participante au aplicat de două ori pe zi produsul pe ten, conform specificațiilor. În plus, crema este testată împotriva alergiilor, are proprietăți non-comedogenice și este potrivită pentru pielea sensibilă. Este destinată adulților dar și adolescenților.

Printre ingredientele active se numără și vestita niacinamidă, ingredient activ pentru calmarea intensivă care reduce roșeața, proceradul – protejează pielea împotriva apariției semnelor roșii sau brune dar și exfolianți puternici dar totuși potriviți pentru tenul sensibil, care protejează bariera naturală a pielii – LHA și acid salicilic.

Dacă sunteți un iubitor de îngrijire a pielii, fără îndoială îl cunoașteți deja Hyram.

See Also

Specialistul în îngrijirea pielii a devenit cunoscut pentru videoclipurile sale informative de pe YouTube, cu peste 1 milion de vizionări și 4.14 milioane de abonați, și a devenit faimos după ce a schimbat viețile multor persoane datorită sfaturilor sale pertinente îm materie de skincare. În ceea ce privește părerea sa despre brandul La Roche Posay, acesta recomandă în special produsele de curățare, precum geluri și spume pentru ten dar și produsele din gama Effaclar. Dintre influencerii din România, printre susținătorii produselor La Roche Posay se numără Alina Ceușan, Irina Deaconescu, Andreea Balaban și mulți alții. În plus, în categoria Vogue’s Beauty Heroes series, produsul Effaclar Duo este numit Beauty Hero.

Așadar, pe baza review-urilor din partea consumatorilor și beauty influencerilor, am ajuns la concluzia că, în cazul în care te confrunți cu un ten cu probleme, acest produs merită încercat. Și pentru că vorbim despre skincare și diferite tipuri  de ten, este important de reținut că un ten uscat nu înseamnă, automat, un ten  deshidratat iar un ten gras, cu exces de secreție de sebum nu este automat un ten acneic. Înainte de a cumpăra produse dermato-cosmetice, asigură-te că le întrebuințezi corect.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
Scroll To Top