Now Reading
10 IDEI DE SUVENIRURI COOL

10 IDEI DE SUVENIRURI COOL

Un suvenir bun este ceva care vă amintește de un anumit loc și de un anumit moment. Ele pot însemna ceva pentru cultură și pentru persoana care le-a creat. Mai mult decât atât, cumpărarea de suveniruri etice și autentice este și o modalitate ușoară de a sprijini artiștii și întreprinderile mici. 

Iată 10 sfaturi practice pentru a cumpăra suveniruri semnificative care surprind spiritul unui loc și ale unei culturi în călătoriile dumneavoastră:

1. CĂNI DE CAFEA

Dacă ești genul acela de persoană care iubește să își petreacă seara sub o pătură cu o cană de ciocolată caldă în timp ce urmărești serialul preferat, înseamnă că această idee de suvenir este perfectă pentru tine. Poți avea o adevărată colecție de căni din toate colțurile lumii.

2. MONEDE

Monedele pot fi cu siguranță colectate ca suveniruri. Pentru a fi păstrate, pot fi puse într-un borcan sau în albume pentru monede unde, de asemenea, puteți să adăugați și etichete cu numele țării de unde ați achiziționat moneda respectivă.

3. BILETE

Această idee de suvenir este gratis și ușor de realizat. Atunci când călătoriți și luați mijloace de transport în comun care vă oferă un bilet tipărit pentru a vizita diferite locuri, biletul îl puteți folosi ca obiect de suvenir.

4. CĂRȚI VINTAGE

Dacă sunteți un iubitor de carte, atunci această idee de suvenir este ceva ce nu veți regreta niciodată. Încercați să stați departe de cărțile la modă și cumpărați ceva specific locului pe care îl vizitați.

5. CĂRȚI POȘTALE

Cărțile poștale sunt unele dintre cele mai bune idei de suveniruri. Ce poate fi mai frumos decât cărți poștale cu peisaje frumoase imprimate pe față, inscripții elegante și o ștampilă care să vă amintească de orașul pe care l-ați vizitat?

6. BIBELOURI

Această idee de suvenir include o listă mare de articole din diferite orașe, ca de exemplu: mini Turn Eiffel din Paris, case din turtă dulce din Bruxelles, cabine telefonice din Marea Britanie și multe altele. Pot fi o adevărată sursă de inspirație pentru casa ta, fiind folosite ca obiecte decorative.

7. OPERE DE ARTĂ

Puteți găsi pânze ieftine pictate manual care surprind frumusețea locului pe care îl vizitați. În plus, achiziționarea unui tablou direct de la un pictor de stradă local vă ajută să înțelegeți povestea din spatele tabloului. Cumpărarea unui tablou este un mod minunat de a vă aminti de călătoria dumneavoastră. Ocupă un spațiu minim în bagaj.

See Also

8. BIJUTERII

Pentru toate femeile care iubesc bijuteriile, știați că acestea pot fi un suvenir cu adevărat frumos? Sunt piese relativ ieftine de cumpărat.

9. PETICE DE STEAGURI

O altă modalitate de a vă purta amintirile de călătorie cu voi sunt steagurile sau peticele de steaguri. Le puteți achiziționa din locurile pe care vizitați și să le aduceți acasă ca suvenir.

10. HĂRȚI DE PERETE

Acest suvenir este cred că unul dintre preferatele mele. Arată minunat pe perete și este exact ce ai nevoie dacă te consideri un călător desăvârșit. Cu această hartă vă puneți „jurnalul de călătorie” pe perete și, de asemenea, puteți să marcați locurile în care ați fost și pe care doriți să le vizitați, cu ace de avion.

Presiunea de a găsi suvenirul perfect pentru prietenii de acasă poate fi intensă. Dar dacă vă grăbiți să scăpați de această presiune riscați să vă umpleți valiza cu o grămadă de lucruri pe care nu le doriți. De aceea, suvenirurile semnificative necesită atenție pentru a fi găsite. Acordați timp pentru a privi în jur, pentru a compara diferite modele, dar și calitatea acestora, înainte de a vă angaja în achiziționarea lor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top