Now Reading
3 MOTIVE CU…TATTOO ARTIST RHEEA DEVRI

3 MOTIVE CU…TATTOO ARTIST RHEEA DEVRI

Industria tatuajelor a început să prindă o amploare din ce în ce mai mare în România. Mai presus de un simbol, o expresie, un tatuaj ne definește personalitatea, ne pune în valoare dacă știm să îl purtăm și ne poate scoate uneori din anonimat.

Artiștii tatuatori sunt cei care ne poartă prin tot parcursul creării unui tatuaj – de la alegere până la rezultatul final.

La început de an, Daily Magazine a realizat un prim interviu din seria 3 Motive cu una dintre cele mai renumite și profesioniste tattoo artist din România, Rheea Devri.

 

  • 3 motive pentru care industria tattoo artist este una constant challenging

Industria tatuajelor este în continuă evoluție. În sfârșit, în România se deschid orizonturi noi pentru arta pe piele. Numărul persoanelor tatuate se mărește și, o dată cu asta, și numărul artiștilor. De aceea trebuie să ne păstrăm nivelul, să evoluăm și noi, și, mai ales să rămânem constanți în calitatea oferită.

 

  • 3 trăsături ale personalităţii mele care se reliefeaza in modul in care imi definesc tatuajele

M-am considerat mereu o persoană diferită. O colecționară de artă. Mă bazez pe încrederea de sine, atitudine, pe frumusețea deciziilor mele în materie de tatuaje, și asta se vede în felul în care îmi port amintirile pe piele.

 

  • 3 lucruri pe care le-am învăţat din industria în care activez de la începutul carierei până acum

Am învățat în anii de când profesez, că e loc pentru oricine are o viziune, că mereu e loc de mai bine, competiția înseamnă evoluție, iar zâmbetele de la sfârșitul sesiunii și satisfacția clientului sunt cea mai bună recompensă

 

  • 3 lucruri de care trebuie să ţinem seama în alegerea tatuajului şi a tatuatorului

Primul pas în procesul către un tatuaj reușit, este conexiunea cu artistul, apoi alegerea unui model să reprezinte atât viziunea lui, cât și să îndeplinească dorința clientului. Și nu în ultimul rând, împăcarea cu ideea că este o modalitate de a exprima.. dar pentru totdeauna!

 

  • 3 dintre cele mai importante riscuri întâmpinate atunci când alegi să îţi faci un tatuaj

Riscuri sunt în orice domeniu. Dacă toate regulile sunt respectate, ele sunt minime. Foarte rar ne-am confruntat cu regrete, cu dubii legate de mărime, model ales sau  localizarea pe corp.

 

 

See Also

  • 3 lucruri care fac dintr-un tatuaj unul de calitate

Calitatea tatuajului se vede în timp. O bună vindecare și întreținere garantează o viață îndelungată.  De asemenea tatuajul trebuie obligatoriu să înfrumusețeze corpul, așadar localizarea, compoziția corectă, dimensiunea și constrastul sunt atuuri pentru un tatuaj reușit.

 

  • 3 trenduri actuale în materie de tatuaje

Tatuajele, ca și modă, țin foarte mult de gust. Sunt aceleași trenduri de zeci de ani, predomină realismul, old school și neo tradiționalismul. A apărut recent, ignorant style, un amalgam de tatuaje mici și imperfecte.

 

  • 3 lucruri care mă definesc în spatele artistului tatuator

În afara muncii, sunt o visătoare, ador să călătoresc pentru a strânge amintiri , îmi place să fac sport, și binențeles tot ce ține de artă, pictură, fotografie etc

 

  • 3 sfaturi pentru cei ce aleg să îşi facă un tatuaj

Sfătuiesc toți viitorii posesori de tatuaje, să își cântărească decizia foarte bine, să își aleagă artistul potrivit stilului lor, și cel mai important să aleagă un salon ce ține cont de normele de igienă și siguranță

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
5
In Love
3
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top