Now Reading
3 locații de vis din România unde te poți „drege” după sărbători

3 locații de vis din România unde te poți „drege” după sărbători

Țara noastră-i o comoară. Nedescoperită încă. Avem multe locuri minunate pe care oamenii încă nu le știu. Dacă sărbătorile te-au lăsat fără vlagă și ai nevoie să te „dregi” îți oferim informații despre 3 locații de vis din România.

Piscina Pă Coastă pentru o experiență ca în Bali

Dacă nu știai, Maramureșul are mai multe de oferit decât Cimitirul Vesel de la Săpânța și vestitele mănăstiri. În satul Mara, la doar 44 de kilometri de la Cimitirul Vesel de la Săpânța vei găsi o piscină cu design care urmează tradițiile celei mai nordice regiuni a României.

Ai parte de un peisaj care te înnebunește, deconectare totală de la tehnologie, dar și o piscină cu apă albastră fix ca în Bali. Te poți bucura de o experiență relaxantă în timp ce descoperi peisajele minunate ale ținutului Maramureșan și liniștei de la țară.

Sursă: https://www.facebook.com/Piscina-Pă-Coastă-327564254248530

Stațiunea de la Berzasca

România se mândrește cu o stațiune lacustră aflată în judetul Caraș-Severin și se numește Satul lacustru Berzasca. Aici vei descoperi un complex format din 15 căsuțe suspendate în stil rustic. Acestea sunt construite la aproximativ 20-30 metri de mal și peisajul te duce cu gândul la o vacanță într-o zonă exotică.

Locul este unic prin prisma amplasării, priveliștii superbe asupra Dunării, dar și prin zgomotul păsărilor care zboară pe deasupra locului. Te vei bucura de aer curat, soare strălucitor și combinația dintre Munții Almajului și Dunărea de cealaltă parte te vor duce într-o „țară” de calm și liniște.

See Also

Sursă: https://www.alohotels.ro/blog/locuri-nestiute-de-vizitat-in-romania

Soveja, locul cu cel mai ozonat aer din Europa

Soveja este o stațiunea unde vei avea parte de cel mai frumos peisaj bogat în brazi falnici, mesteceni argintii. Soveja este o comună aflată în Munții Vrancei și se bucură de cel mai mare grad de împădurire – 98.5%.

Această stațiune era extrem de populară în anii ’80 printre sportivii care veneau aici în cantonament. Aflată la 600 de metri altitudine, această localitate este recunoscută drept locul cu cel mai ozonat aer din Europa datorită pădurilor de pini și brazi care o înconjoară.

Sursă: https://www.alohotels.ro/blog/locuri-nestiute-de-vizitat-in-romania

Călătoriile sunt un mod ideal de a petrece concediile și de a descoperi locuri, dar și oameni noi. Nu uita: România e la fel de frumoasă ca oamenii săi!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top